Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλα κύματα σήκωσαν οι βοριάδες στο Ναύπλιο! (εικόνες)

Μεγάλα κύματα σήκωσαν οι βοριάδες στο Ναύπλιο! (εικόνες)
Μεγάλα κυματα σήκωσαν στο Ναύπλιο οι βοριάδες που πνέουν από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Αργολικού κόλπου.


Η επερχόμενη κακοκαιρία δείχνει τα δόντια της και στην Αργολική πρωτεύουσα με τα κύματα από τους θυελλώδεις ανέμους να χτυπούν δυνατά την περιοχή του λιμενοβραχίονα.  
Χιόνια και σε περιοχές της Αττικής με χαμηλό υψόμετρο θα φέρει η νέα επιδείνωση του καιρού από την Τρίτη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, θα δώσουν σταδιακά τη θέση τους σε μια νέα κακοκαιρία, καθώς ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης κατευθύνονται προς τη χώρα μας.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, που θα ξεκινήσει από τα βόρεια και δυτικά την Τρίτη και θα επεκταθεί στη υπόλοιπη χώρα την Τετάρτη. Η πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας έως και την Τετάρτη αναμένεται να φθάσει έως τους εννέα βαθμούς Κελσίου.
Βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές και χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα θα είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της επερχόμενης επιδείνωσης του καιρού. Θυελλώδεις και πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, που κατά τόπους θα φτάνουν και τα δέκα μποφόρ, θα πνέουν στο Αιγαίο την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...