Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δέδες στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Εμείς θα πούμε πολύ λιγότερα και θα κάνουμε πολλά περισσότερα. Την πελατειακή λογική εκφράζει ο κ. Τατούλης" (vd)

Δέδες στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Εμείς θα πούμε πολύ λιγότερα και θα κάνουμε πολλά περισσότερα. Την πελατειακή λογική εκφράζει ο κ. Τατούλης" (vd)

Για τη διαφορετική πρόταση που εκφέρει ο συνδυασμός του στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, τους πρώτους στόχους του εφόσον εκλεγεί Περιφερειάρχης, αλλά και για τον Πέτρο Τατούλη (για τον οποίο τόνισε ότι εκφράζει μια παλαιοκομματική λογική) μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Κατερίνα Νινιού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Τα σημαντικότερα σημεία και φράσεις της συνέντευξης του κ. Δέδε. (εντός της παρένθεσης ο χρόνος που ακούγεται κάθε φράση μέσα στο βίντεο)

  • Είμαι αυτοδιοικητικός, είναι κάτι δημιουργικό και μπορείς να παράξεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα για τους ανθρώπους και τον τόπο σου. (0.25)
  • Η στέρηση ανάπτυξης είναι το μεγάλο πρόβλημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δεν υπάρχει σχεδιασμός, όραμα και στόχευση. Εμείς θέλουμε να ανατρέψουμε και να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση. (1.22)
  • Ο απερχόμενος περιφερειάρχης εκφράζει μια παλαιοκομματική και πελατειακή λογική. Ένα απόλυτα συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης κι αυτό είναι κάτι εμφανές. (4.21)
  • Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι διεκδικητική, απέναντι στην όποια κυβέρνηση. (6.25)
  • Είμαστε πολύ διαφορετική πρόταση, τόσο κ. Τατούλης, όσο και ο κ. Νίκας εκφράζουν μία παλαιού τύπου συνταγή. (7.21)
  • Εμείς θα πούμε πολύ λιγότερα πράγματα και θα κάνουμε πολλά περισσότερα. Η διασύνδεση των μεγάλων αρχαιολογικών χώρων της Πελοποννήσου είναι στόχος, ώστε να γίνουν δρόμοι πολιτισμού και ιστορίας. (15.10)
  • Πρώτος στόχος μας είναι η αλλαγή του συστήματος διοίκησης και μετά η έναρξη διαπραγμάτευσης με την ανάδοχο εταιρεία για τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησος. (17.45)
  • Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το ΕΣΠΑ υπάρχουν πολύ χαμηλές απορροφήσεις. Αντί να επενδυθεί σε αναπτυξιακές υποδομές, το ΕΣΠΑ επιλέγεται να δοθεί στα μικρά και όχι στα μεγάλα. (21.50)
  • Μετά από 9 χρόνια, δεν μπορεί να υπόσχεται τίποτα ο κ. Τατούλης. (23.55)
  • Εγώ ζητώ από τους πολίτες να κρίνουν τη διαδρομή μου σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησα. (27.00)
  • Ήμουν και είμαι υπέρ των συναινέσεων και των συνθέσεων. Όχι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αλλά για προγραμματικές συμφωνίες. (32.50)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...