Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Λεωνίδιο και Τυρό ο Νίκας | "Οι περιοχές αυτές είναι ξεχασμένες από την Περιφέρεια" (εικόνες)

Σε Λεωνίδιο και Τυρό ο Νίκας | "Οι περιοχές αυτές είναι ξεχασμένες από την Περιφέρεια" (εικόνες)

Συνεχίζει την περιοδεία σε κάθε περιοχή της Πελοποννήσου ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Τυρό και Λεωνίδιο Αρκαδίας, χθες (19/4) ο Παναγιώτης Νίκας είχε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους κατοίκους αυτών των περιοχών αλλά και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λεωνίδιο.

Οι περιοχές αυτές είναι ξεχασμένες από την Περιφέρεια, όπως και η υπόλοιπη Αρκαδία. Χρήματα για σημαντικά και μεγάλα έργα υπάρχουν, αλλά δεν αξιοποιούνται ορθολογικά, γίνονται χαρτοπόλεμος σε εταιρίες φίλων και συγγενών του Περιφερειάρχη. 

Ανάπτυξη θα υπάρξει μόνο με σοβαρό σχεδιασμό, πλάνο και όραμα για την Αρκαδία. Μόνο έτσι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα των απαράδεκτων δρόμων, των απορριμμάτων και της απουσίας πρόνοιας.

Ο Τυρός, το Λεωνίδιο, η Αρκαδία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΡΗ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ . ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ . ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ , ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΙ , ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥ , ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ , ΑΝΑΡΡΙΧΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ , ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΤΥΡΟΥ , ΛΙΜΑΛΙ ΤΥΡΟΥ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ , ΔΡΟΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ- ΦΩΚΙΑΝΟΣ , ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .............ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ....... ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ! ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ , ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ......ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ .......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...