Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρ. Σωτηρόπουλος: "Το πιο κρίσιμο είναι να αποκτήσουμε περιφερειακή συνείδηση και να δούμε όλοι την Πελοπόννησο σαν μια πόλη" (vd)

Τρ. Σωτηρόπουλος: "Το πιο κρίσιμο είναι να αποκτήσουμε περιφερειακή συνείδηση και να δούμε όλοι την Πελοπόννησο σαν μια πόλη" (vd)

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Πελοποννησιακή Συμμαχία» του Γιάννη Μπουντρούκα) μίλησε live στον προεκλογικό μαραθώνιο και στην Έλλη Αρτοπούλου.

Για το αν οι εκλογές έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τη θέση του δημοσιογράφου ή του υποψηφίου: «Δεν σου κρύβω, Έλλη, ότι σε ζηλεύω. Αν θα έπρεπε να επιλέξω, θα σου έλεγα ότι η μεγάλη αγάπη είναι η δημοσιογραφία. Είμαι στο χώρο της επικοινωνίας από το 1993. Και οι εκλογές βέβαια είναι επικοινωνία. Κι αυτό με γοητεύει. Η επαφή με τον κόσμο, κάνεις καινούργιους φίλους, συναντάς παλιούς φίλους.»

Για τη μεταπήδηση από τον Δήμο στην Περιφέρεια: «Δεν σου κρύβω ότι αυτή η 4ετία του Αλέκου Κοτσιάνη ήταν μια 4ετία που έχει μείνει στην πόλη, που είμαι κι εγώ πολύ υπερήφανος. Είδα όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ ότι μέσα από την περιφέρεια μπορούν να γίνουν πολλά και θεωρώ ότι το πιο κρίσιμο κομμάτι είναι να αποκτήσουμε περιφερειακή συνείδηση και να δούμε όλοι την Πελοπόννησο σαν μια πόλη»

Για το τι διέκρινε στον Γιάννη Μπουντρούκα: «Είναι γνήσιος, απλός και αποτελεσματικός και ξέρουμε το σπουδαίο του έργο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέσα από τη σύνθεση των δυνάμεων. Στις τελευταίες εκλογές μόνο ένα ψηφοδέλτιο κατέβηκε στις εκλογές του Επιμελητηρίου, αυτό του Γιάννη Μπουντρούκα. Είναι ένας επικεφαλής που εμπνέει. Είμαι μαζί του, γιατί απλά ο Γιάννης δεν είναι πολιτικός».

Για την ένταση στην προεκλογική περίοδο: «Αυτό που συμβαίνει στο περιφερειακό συμβούλιο, μεταφέρεται στον προεκλογικό αγώνα. Δηλαδή εκφράσεις που χρησιμοποιούνται και από τον κ. Νίκα και από τον κ. Τατούλη, δεν θα έπρεπε να διατυπώνονται. Να προστατεύουμε τον πολιτικό πολιτισμό, για αυτό εμείς επιχειρηματολογούμε, έχουμε φτιάξει ένα προεκλογικό πρόγραμμα που είναι εφικτό και ρεαλιστικό. Δεν θέλουμε κοκορομαχίες.»

Για την ανάπτυξη στην πράξη: «Όπου γίνουν επενδύσεις, σημαίνει θέσεις εργασίας, μείωση της ανεργίας. Ο Γιάννης Μπουντρούκας μέσα από ένα θετικό επενδυτικό κλίμα, θα βάλει τις βάσεις για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα. Το έχει κάνει πράξη στο Επιμελητήριο, γιατί να μην το κάνει και στην Περιφέρεια;».

Για τις εκλογές της 26ης Μαΐου : «Στην πρώτη Κυριακή επιλέγουμε πρόσωπα και πρέπει να προσέξουμε πολύ σοβαρά ποιον θα σταυρώσουμε. Το μήνυμα μου είναι ότι πρέπει να κινηθούμε με όρους κοινωνίας και όχι επικοινωνίας και το τονίζω, παρά το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος της επικοινωνίας».

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στις 22/5/1969 στο Τορόντο του Καναδά. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Κέντρο Έρευνας, Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης ( ΚΕΑΕ ) Πελοποννήσου. Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος σε πολλά κεντρικά και περιφερειακά ΜΜΕ ( MEGA, ΕΡΤ, TV SUPER, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ κ.α.).

Βραβεύτηκε από τη Νομαρχία Αρκαδίας και το Υπουργείο Τύπου για την προσφορά του στην ενημέρωση των πολιτών. Εξελέγη  Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης ( 1999 – 2002 ) ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Επικοινωνίας ( ΔΕΠΕ ) του Δήμου Τρίπολης και Αντιπρόεδρος στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια ως εκπαιδευτής έχει διδάξει το μάθημα της Δημοσιογραφίας σε Γυμνάσια και Λύκεια της Αρκαδίας καθώς και στο Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης. Σήμερα διδάσκει μαθήματα Δημοσιογραφίας στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας. Είναι παντρεμένος με τη δικαστική υπάλληλο Βασιλική Κοφίτσα και έχει τρία παιδιά: την Παναγιώτα, το Νικόλαο και την Πολυξένη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...