Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αν. Κατσιαρδάμης: "Η Γορτυνία είναι η αγαπημένη πατρίδα. Να βοηθήσω κι εγώ στην επίλυση κάποιων προβλημάτων" (vd)

Αν. Κατσιαρδάμης: "Η Γορτυνία είναι η αγαπημένη πατρίδα. Να βοηθήσω κι εγώ στην επίλυση κάποιων προβλημάτων" (vd)

Ο Κατσιαδράμης Αναστάσιος (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη) μίλησε live στον προεκλογικό μαραθώνιο και στην Έλλη Αρτοπούλου.

Για τις περιφερειακές εκλογές: «Με τα κοινά ασχολούμαι χρόνια. Ζω στη Γορτυνία, βλέπω τα προβλήματα της, πιστεύω να βοηθήσω κι εγώ στην επίλυση κάποιων προβλημάτων».

Για τον Πέτρο Τατούλη: «Είναι άνθρωπος, είναι έξυπνος, έχει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Αν μη τι άλλο, κάνει έργα, που δεν ξέρω αν μπορεί να τα κάνει κάποιος άλλος».

Για τη Γορτυνία: «Είναι μια αγαπημένη πατρίδα με πολύ έξυπνους ανθρώπους και πολλά προβλήματα. Η πάνω Γορτυνία είναι πιο ανεπτυγμένη, λόγω του τουρισμού, η κάτω Γορτυνία έχει τον Λάδωνα που είναι ένας ανεκμετάλλευτος φυσικός παράδεισός και ο Περιφερειάρχης θα τον αξιοποιήσει. Τα Κέντρα Υγείας έχουν από ένα ασθενοφόρο, τι να πρωτοπρολάβουν; Και στα σχολεία υπάρχουν προβλήματα.»

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένος το 1970 στην Αθήνα με καταγωγή από Δόξα και Χώρα Γορτυνίας απόφοιτος το της στοματολογικής σχολής του Ιάσιου της Ρουμανίας. Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Κοντοπούλου Άννα. Έχει δυο παιδιά. Εξασκεί το επάγγελμα του οδοντίατρου από το 1998 στην Αθήνα και στα Τρόπαια Αρκαδίας από το 2003.  Η ενασχόληση του με τα κοινά έχει σαν γνώμονα αποκλειστικά την αγάπη για την Αρκαδία και για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Γορτυνία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...