Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουτιά θανάτου από 8χρονο – Δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του

Βουτιά θανάτου από 8χρονο – Δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του
Τον έλεγαν Άντον και ήταν μόλις 8 ετών. Ο θάνατός του έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη αφού έδωσε μόνος του τέλος στην ζωή του πέφτοντας από τον 9ο όροφο γιατί δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση από τους ίδιους του τους γονείς.

Το αγοράκι μόλις 8 ετών ζούσε σε πόλη της Ουκρανίας. Γύρισε από το σχολείο του στις 23 Αυγούστου και λίγο πριν πέσει στο κενό ακούστηκαν φρικτά πράγματα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

Όπως είπαν άκουσαν τους γονείς του να του φωνάζουν γιατί είχε σκίσει τα ρούχα του και να τον χτυπούν. Μια γειτόνισσα είπε ότι ξαφνικά έπαψε να ακούγεται οτιδήποτε εκτός από έναν ήχο από βήματα. Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα άκουσε έναν γδούπο και ήταν όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

«Κοίταξα από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία», είπε. Το παιδί πέθανε ακαριαία. Η αστυνομία τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον των γονιών για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου.

Και οι δυο ομολόγησαν ότι τον χτύπησαν εκείνη την ημέρα και πως αυτοκτόνησε αμέσως μετά. Ομολόγησαν επίσης ότι αυτό συνέβαινε σε καθημερινή βάση. Σημειώνεται ότι μετά από όλα αυτά δεν συνελήφθησαν και μάλιστα ξενοίκιασαν το διαμέρισμά τους και έφυγαν από την πόλη και τώρα αναζητούνται. Οι γονείς είναι αντιμέτωποι με 5ετη φυλάκιση αν καταδικαστούν.

Ο διευθυντής του σχολείου περιέγραψε ένα παραμελημένο παιδί από τους γονείς του οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να τον χτυπούν και τίποτε άλλο. Η ψυχολόγος του σχολείου που τον παρακολουθούσε είπε ότι «δεν το περίμενε»…

πηγή: DailyMail

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...