Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χορταρέας | Το μέντιουμ αστρολόγος έγινε μοναχός!

Χορταρέας | Το μέντιουμ αστρολόγος έγινε μοναχός!

Ο 63χρονος πρώην αστρολόγος και μέντιουμ Νίκος Χορταρέας απαρνήθηκε τα εγκόσμια και αφιερώθηκε στον Θεό. Ο μπλεγμένος σε σκάνδαλα πρώην αστρολόγος φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τον θάνατο της μητέρας του και χειροτονήθηκε ιερομόναχος. Σήμερα λέγεται πατήρ Κυπριανός και η φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso» δείχνει έναν τελείως αλλαγμένο άνθρωπο.

Πώς ο Νίκος Χορταρέας έγινε... πατήρ Κυπριανός

Στην Ορθοδοξία, ο άγιος Κυπριανός είναι ο άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία. Αυτό το όνομα επέλεξε ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, «εδώ και χρόνια φορά το μοναχικό σχήμα». Στη φωτογραφία ο πατέρας Κυπριανός με τη χαρακτηριστική εμφάνιση των ιερέων, στέκει στο ιερό βήμα δίπλα στην αγία τράπεζα, φορώντας άμφια των κληρικών. 

nikos-xortareas-pater-kyprianos-ekklisia.jpg
Νίκος Χορταρέας (copyright Espresso)

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο Νίκος Χορταρέας, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για ηλικιωμένους, στη μνήμη της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, έπειτα από το σάλο που δημιουργήθηκε στο άκουσμα της είδησης της χειροτονίας του, υπαναχώρησε, ενώ «κλονίστηκε η ψυχική του υγεία». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι πολύ πιθανό να ασκεί καθήκοντα κληρικού, κάτι που φανερώνει και η φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορεί να σε πιάσει και η εφορία έτσι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...