Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας | Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ μετά το θάνατό του (vd)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας | Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ μετά το θάνατό του (vd)

Ο πρώτος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσαμετά τον θάνατό του μόλις κυκλοφόρησε και θα τον βρείτε διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες. Πρώτο δείγμα αυτού του άλμπουμ είναι το single «Κι όλο σερφάρω», τραγούδι του Θανάση Γκαϋφίλλια που ανοίγει τον δίσκο και το οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το μοιράζεται με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Την επιμέλεια του βίντεο του κομματιού έχει κάνει η κόρη του Λαυρέντη, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Το άλμπουμ «Ψέμα στο Ψέμα» περιλαμβάνει έντεκα καινούρια τραγούδια και την προσωπική ματιά του Μαχαιρίτσα στον «Κυρ Παντελή» του Πάνου Τζαβέλα. Και σε αυτά τα έντεκα καινούρια τραγούδια ο Λαυρέντης μαζεύει την παρέα. Ο Θανάσης Γκαϋφίλλιας έρχεται από την Κομοτηνή και φέρνει 2 τραγούδια του, το ένα σε στίχους του Αντώνη Παπαϊωάννου, που ανοίγουν και κλείνουν το δίσκο.

Όπως μοιράστηκαν στην σκηνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την χρονιά που πέρασε, έτσι κι εδώ. Το «Κι όλο σερφάρω» το τραγούδι του Θανάση Γκαϋφίλλια που ανοίγει τον δίσκο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το μοιράζεται με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Ο Πόλυς Κυριάκου πετάει από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα τραγούδι με τον Λαυρέντη. 

Ο Γιάννης Προεαστάκης από την εποχή του «Σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε» ξανασυναντάει τον Λαυρέντη και μοιράζονται ουσιαστικά αυτόν τον δίσκο. Πέντε τραγούδια τα τρία από αυτά μαζί με την Κέλλη Σταμουλάκη. Και η παρέα σε αυτά τα τραγούδια μεγαλώνει κι άλλο. Η Μιρέλλα Πάχου και ο Πασχάλης Τσαρούχας βάζουν φωνή και ψυχή και τραγουδούν μαζί με τον Λαυρέντη από ένα τραγούδι ο καθένας. Ο Γιάννης Κυφωνίδης γράφει τους στίχους και ο Μίλτος Πασχαλίδης κλείνει την παρέα των ερμηνευτών και φίλων που συμμετέχουν.

laurentis_cover_digital.jpg

Τον δίσκο συμπληρώνει στιχουργικά και ένας ακόμα μεγάλος απών και πάντα παρών. Και ίσως να είναι αυτό το μεγαλύτερο δώρο που μας αφήνει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Η τελευταία του δισκογραφική συνάντηση με τον Μάνο Ελευθερίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...