Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" | Η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα!

Οι επόμενες εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" | Η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα!
Σεναριακές ανατροπές καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. 
Το ∆ιαφάνι είναι αναστατωµένο από το βάρος των αποκαλύψεων. Ο Νικηφόρος µε τον Μιλτιάδη προσπαθούν να µάθουν από τη ∆ρόσω αν η Ελένη είναι όντως ένοχη. Από την άλλη, ο ∆ούκας είναι σίγουρος πως για όλα φταίει η Μυρσίνη που έβαλε µια απατεώνισσα στο σπίτι τους. Ο Μιλτιάδης, µπροστά στις νέες εξελίξεις, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο ∆ούκας, παρά τις αντιρρήσεις του Λάµπρου.
Οµως η Ανέτ θα καταλάβει πως πρόκειται για παγίδα. Λίγο αργότερα, µια ξαφνική αδιαθεσία της ∆ρόσως θα ανησυχήσει τον Νικηφόρο. Η ζαλάδα της τον βάζει σε υποψίες, όµως εκείνη του αρνείται κατηγορηµατικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης, ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να µαζέψουν τα κοµµάτια τους µετά το νέο χτύπηµα της µοίρας µε την αποβολή της Θεοδοσίας.
melisses1vasiki.jpg
Η Ρίζω κάνει µια ανακάλυψη για τη ∆ρόσω που θα τη σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόµενο σηµαντικό βήµα στη σχέση του µε την Ελένη και τη ζητά σε γάµο. Ο γάµος της Πηνελόπης και του Κλεοµένη τελείται µε επισηµότητα, αφήνοντας συντετριµµένο τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης οµολογεί τα τρυφερά αισθήµατά του στη Βιολέτα και εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισµένο έπειτα από πολύ καιρό. Η Ελένη ζητά από τον Κυπραίο να µείνει το βράδυ µαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Αντίθετα, η Πηνελόπη θα ζήσει µια ανορθόδοξη νύχτα γάµου µε τον Κλεοµένη. Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται µε στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα. Και ενώ ο Νικηφόρος και η Ασηµίνα ζουν τον έρωτά τους, η ∆ρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων: του λέει πως είναι έγκυος στο παιδί τους!
(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», 26 Ιανουαρίου 2020)
allagi_foto_prosexws_melisses.jpg

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου

Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, προκειμένου να σταματήσει η κόντρα τους για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Κυπραίος βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, της ανακοινώνει πως φεύγει από το Διαφάνι. ενώ της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρό του πραγματικότητα; Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...