Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην υγειά μας | Μια βραδιά αφιερωμένη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Αρκαδία!

Στην υγειά μας | Μια βραδιά αφιερωμένη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Αρκαδία!

Ένα μελωδικό ταξίδι με επίκεντρο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (από το χωριό Βάστα της Αρκαδίας), που ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες και όχι μόνο, θα απολαύσουμε στη σημερινή εκπομπή. Άρχισε να τραγουδά στις αρχές της δεκαετίας του '70. Το 1972 καταγράφεται η πρώτη επαγγελματική του συμμετοχή σε δίσκο, την «Ελληνική Χώρα» (Land of Greece), όπου ερμήνευσε τα δύο γνωστά τραγούδια Ντιρλαντά και Ο Σταμούλης ο Λοχίας. Την ίδια χρονιά, εκδόθηκαν και οι δύο πρώτοι δικοί του δίσκοι βινυλίου 45 στροφών.

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 σύντροφος του είναι η ηθοποιός Ελένη Ράντου, με την οποία παντρεύτηκαν το 1994 και δύο χρόνια μετά (1996) απέκτησαν μία κόρη, τη Νικολέτα. Το 2000, ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που δήλωσαν τη στήριξή τους στο ΚΚΕ, παρότι υποστήριξε ότι είχε κάποιες διαφωνίες με ορισμένες από τις θέσεις του.

dsc_3259.jpg

Μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγουδούν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ οι: Χρήστος Θηβαίος, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Τζώρτζια, Βιολέτα Ίκαρη και Απόστολος Μόσιος και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές. 

Τα αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνουν δικοί του άνθρωποι, συνεργάτες του και θαυμαστές του, μεταξύ των οποίων οι: Ελένη Ράντου, Οδυσσέας Ιωάννου, Μέμος Μπεγνής, Ειρήνη Κολλιδά, Καλλιρόη Μυριαγκού, Σοφία Πανάγου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Ηλίας Μουλάς, Νίκη Βακάλη και Λεωνίδας Μαράκης. Οι φαν του αγαπημένου τραγουδιστή, έχοντας ως σύνθημα το «Βασίλη, ζούμε για να σε ακούμε», δίνουν τον δικό τους παλμό στην εκπομπή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...