Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο κακός χαμός με το βίντεο από την παραλία της Θεσσαλονίκης | Απίστευτες θεωρίες συνωμοσιολογίας και ο αντίλογος ότι τα πλάνα είναι αληθινά! (vd)

Ο κακός χαμός με το βίντεο από την παραλία της Θεσσαλονίκης | Απίστευτες θεωρίες συνωμοσιολογίας και ο αντίλογος ότι τα πλάνα είναι αληθινά! (vd)

Ένα ρεπορτάζ του Open έδειχνε το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) με πολύ κόσμο να κάνει αμέριμνος τη βόλτα του στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας, ανέπτυξε μία απίστευτη παραφιλολογία και συμωμοσιολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι τα πλάνα ήταν αληθινά. Ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ

Δεν ήταν λίγοι εκεί που έγραψαν ότι το ρεπορτάζ αποτελεί προιόν μοντάζ και μάλιστα ετοίμασαν και σχετικά βιντέακια όπου προσπαθούν να τεκμηριώσουν την άποψή τους. Στη συνέχεια, όλη αυτή η θεωρία συνωμοσιολογίας πήρε τεράστιες διαστάσεις, όταν απλοί χρήστες στα κοινωικά δίκτυα, άρχισαν να αναπαράγουν και να κοινοποιούν όλα αυτά.

«Ήμουν στα πλάνα από την παραλία της Θεσσαλονίκης ενώ έχω να πάω από 17 Μαρτίου»

Απίστευτη καταγγελία ηλικιωμένου από τη Θεσσαλονίκη: «Με είδε στα χθεσινά πλάνα η κόρη μου και με πήρε έντρομη τηλέφωνο - Έχω να πάω στην παραλία από τις 17 Μαρτίου»!

"Ρε, μ@@@ συνωμοσιολόγοι και η βλακεία έχει όριο"!

Απάντηση για όλα αυτά έδωσε ένας Θεσσαλονικιός, ο Δημήτρης, ο οποίος ανέβασε ένα βιντεάκι στο λογαριασμό του στο youtube, διαλύοντας κάθε θεωρία συνωμοσίας. Ο Δημήτρης, λοιπόν, είπε πως είναι και ο ίδιος στο βίντεο καθώς φαίνεται ξεκάθαρα, και επιβεβαίωσε πως βρισκόταν πάρα πολύς κόσμος εκείνη την στιγμή στη Νέα Παραλία. 

Μάλιστα, παρέθεσε και τα δικά του πλάνα από το ίδιο σημείο, ενώ για τους ποδηλάτες που φαίνεται να... πέφτουν στο νερό είπε- για όσους ξέρουν την πόλη- το προφανές: πως στις Ομπρέλες και στο ύψος του «Μακεδονία Παλάς» υπάρχουν προβλήτες που φτάνουν μέχρι «μέσα» στο νερό- επομένως ο  κόσμος με τα ποδήλατα δε φούνταρε οικειοθελώς στον Θερμαϊκό. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...