Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μίνι φινάλε σχεδιάζεται για τις "Άγριες Μέλισσες"!

Μίνι φινάλε σχεδιάζεται για τις "Άγριες Μέλισσες"!

Στο 89ο επεισόδιο έχει σταματήσει η προβολή της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» και ουδείς γνωρίζει αυτήν τη στιγμή πότε θα επιστρέψουν οι συντελεστές στα γυρίσματα. Το μόνο βέβαιο είναι πως ενώ ο προγραμματισμός για φέτος ήταν η πρώτη σεζόν να κλείσει στο 150ό επεισόδιο, τον Ιούνιο, αυτός δεν θα υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», θα γίνει ένα μίνι φινάλε των «Αγριων Μελισσών» φέτος, εφόσον φυσικά αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και αναχαιτιστεί η πανδημία του κορονοϊού, και το κανονικό τέλος του πρώτου κύκλου θα γίνει την επόμενη σεζόν – ίσως και προς το τέλος του 2020. Εν συνεχεία θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος που θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια αργότερα. Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αποχωρεί μέχρι την κανονική ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου από τη σειρά. Θα συμμετάσχει, δηλαδή, στο σύνολο των αρχικών 150 επεισοδίων.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΑΝΤ1, η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και οι συνεργάτες της δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι θα πράξουν στο φινάλε των 150 επεισοδίων σχετικά με τις πλοκές και τους χαρακτήρες της σειράς. Μάλιστα, κάποιες από τις ιστορίες που είχαν ήδη γραφτεί ενδέχεται να διαφοροποιηθούν με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού. 

(Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στο TV Εθνος, που κυκλοφόρησε με το Εθνος της Κυριακής στις 5/4)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...