Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυκλοφορεί άμεσα «φτηνό» μοντέλο iPhone!

Κυκλοφορεί άμεσα «φτηνό» μοντέλο iPhone!
Σύμφωνα με πλήθος εξειδικευμένων στην τεχνολογία διεθνών ΜΜΕ, η Apple είναι έτοιμη να διαθέσει μαζικά στην παγκόσμια αγορά μια προσιτή εκδοχή του εμβληματικού της smartphone. Κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται iPhone SE, η οθόνη του θα είναι 4.7 ιντσών και θα πωλείται σε τιμή εκκίνησης τα 399 δολάρια, στις ΗΠΑ.


Υποτίθεται ότι από ώρα σε ώρα η Apple θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το SE, κόντρα στις ζοφερές συνθήκες, προοπτικές κ.ο.κ. Υποτίθεται επίσης πως, ενώ ο πλανήτης αγωνιά για το αύριο και η παγκόσμια οικονομία έχει εισέλθει σε μια φάση άνευ προηγουμένου ύφεσης, με εκατομμύρια ανέργους, υποαπασχολούμενους κ.λπ.

Παρόλ' αυτά, ακόμη και σαν διέξοδο μέσα στον εγκλεισμό, τους περιορισμούς και την ανασφάλεια, η εμπορική πορεία του νέου «φτηνού» προδιαγράφεται λαμπρή. Προς επίρρωσιν αυτής της εκτίμησης, αναφέρεται η επιτυχία του iPhone SE του 2016, στα χνάρια του οποίου βαδίζει το επερχόμενο.

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το iPhone SE προβλέπεται πως θα μοιράζεται πάρα πολλά εξαρτήματα με το μοντέλο 11, με πιο σημαντικό τον επεξεργαστή Α13. Σε συνδυασμό με τη RAM των 3GB, το νέο SE θα εκτελεί όλες τις λειτουργίες τάχιστα. Θα είναι διαθέσιμο με χωρητικότητα μνήμης 64, 128 και 256 GB και σε χρωματισμό κελύφους λευκό, μαύρο και κόκκινο. Εικάζεται ότι θα μοιάζει με το iPhone 8 και θα επαναφέρει το κεντρικό πλήκτρο στην πρόσοψη, ενώ η οθόνη του δεν θα είναι τεχνολογίας OLED αλλά «απλώς» LCD.

https://www.protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...