Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Λαζόπουλος σατιρίζει Χαρδαλιά: «Σβαρτζενέγκερ από την Κωλοπετεινίτσα» (vd)

Ο Λαζόπουλος σατιρίζει Χαρδαλιά: «Σβαρτζενέγκερ από την Κωλοπετεινίτσα» (vd)

Ο γνωστός ηθοποιός μένει σπίτι και μέσα από ολιγόλεπτα ηχητικά που ανεβάζει στο Instagram περνάει από «κόσκινο» τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων είναι από τα πρόσωπα των ημερών αφού κάθε απόγευμα φροντίζει να εξηγεί μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα την σοβαρότητα της κατάστασης με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. 

Ο γνωστός ηθοποιός ως η πλούσια των Δέκα μικρών μήτσων αναφέρει τον Νίκο Χαρδαλιά ως «Σβαρτζενέγκερ από την Κωλοπετεινίτσα». Ξεκινάει μάλιστα λέγοντας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας «βγάζει κάτι άξεστο».

«Έχει μια χωριατιά πάνω του, μυρίζει τυρίλα… Δίπλα δες τον Τσιόδρα, η αρχόντισσα και ο αλήτης. Παιδί μου ο άνθρωπος είναι τυρέμπορας. Σβαρτσενέγκερ από την Κολοπετινίτσα» συνεχίζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου καταλήγει: «Αρέσει και στις λαϊκές γυναίκες… Ε ναι! Έχει και αυτή τη φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι! Δεν είναι σαν τον άντρα τους. Άχρηστος χωρίς κάτι».

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...