Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα επόμενα επεισόδια στις "Άγριες Μέλισσες" | Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις!

Τα επόμενα επεισόδια στις "Άγριες Μέλισσες" | Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις!

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η άφιξη στο χωριό της Θεσσαλίας ενός νεαρού υφασματέμπορου, του Ιορδάνη, θα ανατρέψει τα πάντα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως αλλά και της Ουρανίας. Είναι ένας δυναμικός και όμορφος άνδρας που βλέποντας τη Δρόσω γοητεύεται. Και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν. Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη τής εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί. Ομως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίσει να του πει την αλήθεια! Πως είναι έγκυος από έναν άλλον άνδρα. Και εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη. Ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτόν τον τρόπο το παιδί να αποκτήσει πατέρα.

 

Εν τω μεταξύ ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Την ίδια στιγμή, η Ελένη δίνει την ευκαιρία που της ζητούσε ο Θωμάς. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

 

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά σιγά να τα καταφέρνει με την... καρδιά της Ασημίνας. Ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό, όταν θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη. Ομως ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του.

 

Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Και ενώ η σχέση των δύο ανδρών ολοκληρώνεται ερωτικά, η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη και εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά για τα οποία κατηγορεί τον άνδρα της. Επιβεβαιώνοντας τις προτιμήσεις του συζύγου της, η Πηνελόπη ζητά διαζύγιο από τον Κλεομένη και μάλιστα με τρόπο που σοκάρει τους Σεβαστούς.

Η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε, ότι δηλαδή ο γιος της δεν έχει πεθάνει και είναι ζωντανός, θα γίνει ο εφιάλτης της. Η Ανέτ καταρρακώνεται μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της, το οποίο είναι ο Μελέτης.

https://www.ethnos.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...