Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πότε έρχονται τα νέα iPhone 12

Πότε έρχονται τα νέα iPhone 12

Όπως είχε επισημανθεί και τους προηγούμενους μήνες, η παραγωγή των νέων συσκευών της Apple επηρεάστηκε από την πανδημία και έτσι θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση περίπου 1 μήνα, σε σχέση με την τυπική ημερομηνία διάθεσης/παρουσίασης των iPhone. To ίδιο ισχύει και για τα νέα Apple Watch και iPad.

Ένας γνωστός leaker, ο Jon Prosser, αποκάλυψε στο Twitter όλες τις ημερομηνίες που σχετίζονται με τις ανακοινώσεις, τις παρουσιάσεις, αλλά και τις κυκλοφορίες των νέων προϊόντων της Apple.

To νέο Apple Watch και το νέο Apple iPad θα ανακοινωθούν/παρουσιαστούν μέσω δελτίου Τύπου και όχι ειδικής παρουσίασης, την εβδομάδα που ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινά άμεσα.

Το event της παρουσίασης των νέων iPhone 12 έχει οριστεί για την εβδομάδα που ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου. Τα iPhone 12 και iPhone 12 Max θα είναι διαθέσιμα από την εβδομάδα που ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου, ενώ οι προ-παραγγελίες αναμένεται να ανοίξουν περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα.

Τέλος, τα άλλα δύο νέα iPhone, δηλαδή τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα μέσα στον Νοέμβριο.

Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν είναι επίσημες ημερομηνίες, αλλά ο πληροφοριοδότης έχει καλή φήμη για τα προϊόντα της Apple.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

https://www.zougla.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...