Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντ. Αλεξανδρίδης: «Ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι δεν έχω σηκώσει σε γυναίκα»

Αντ. Αλεξανδρίδης: «Ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι δεν έχω σηκώσει σε γυναίκα»

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ζητάει συγγνώμη για όσα είπε, σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πειράξει ποτέ του καμία γυναίκα. 

“Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά τον χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε μόνο για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ό,τι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα”, δήλωσε.

Επιπλέον αναφέρθηκε σε μηνύματα που του στέλνουν ακόμη και γυναίκες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.  

“Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχουν και περιπτώσεις που μου γράφουν ότι δεν θα ξαναδούν το Big Brother επειδή έφυγα εγώ”. 

Κλείνοντας εκφράζει την επιθυμία του να ξαναμπεί στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, για να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, όπως υποστηρίζει. 

“Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω, για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξε ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και μετάνιωσε πραγματικά”. 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μικρό σου δαχτυλάκι δεν το έχεις σηκώσει σε γυναίκα όπως λες. Κάτι άλλο όμως, λίιιιγο μεγαλύτερο, μήπως το έχεις...σηκώσει; Μ@@@@πανο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...