Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κουκκίδες - Φτιάξε για τη ζωή σου τον "πίνακα" που σου αξίζει!

Οι κουκκίδες - Φτιάξε για τη ζωή σου τον "πίνακα" που σου αξίζει!

Κάθε ωραία έγχρωμη φωτογραφία που βλέπουμε τυπωμένη, αποτελείται από έναν τεράστιο αριθμό χρωματιστών κουκκίδων που όμως βρίσκονται και στη σωστή γι' αυτές θέση. Έτσι ακριβώς είναι και η φωτογραφία της ζωή μας, ο "πίνακάς" μας. Αποτελείται από τον τεράστιο αριθμό των στιγμών που έχουμε βιώσει, αλλά και από το χρώμα που είχε η καθεμιά. Αν στις στιγμές μας δεν έχουμε δώσει χρώμα, ή εάν τους έχουμε δώσει λάθος χρώμα ή απόχρωση, τότε η εικόνα της μέχρι σήμερα ζωής μας δεν θα είναι αυτή που

θέλουμε.

0494661 1

Μπορούμε όμως να την κάνουμε υπέροχη, υπάρχει τρόπος... Πιστεύω βαθιά πως όλοι μας μπορούμε και να παίρνουμε από τις "κουκκίδες" της ζωής μας τα μαθήματα που μας χαρίζουν, αλλά και να τις χρωματίζουμε με τα σωστά χρώματα.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις για τη ζωή σου τον "πίνακα" που σου αξίζει, δικαιούσαι και μπορείς!!!

Αντώνης Καλογήρου

Συγγραφέας και Δημιουργός και εμπνευστής της Μεθόδου Καλογήρου.

 
 
"Ο "Δάσκαλος" Αντώνης Καλογήρου εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή στην ζωή μου. Όσο και να αναρώτιέμαι γιατί τόσα χρόνια κανείς δεν μου μίλησε για εκείνον και την πορεία του στον χώρο την προσωπικής ανάπτυξης είναι δύσκολο να βρω "ακόμα" την απάντηση. Είμαι άνθρωπος που έχω την ανάγκη να με γνωρίζω καλύτερα κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.
 
Όμως για να αποφασίσει ένας άνθρωπος να περπατήσει σε αυτό το μονοπάτι χρειάζεται έναν καλό δάσκαλο. Αυτός θα είναι μια "αφετηρία" που εξασφαλίζει τίμια κίνητρα για προσωπική ανάπτυξη στο ταξίδι που "εσύ" αποφασίζεις να κάνεις! Το νέο του βιβλίο με τίτλο "Οι Κουκκίδες" είναι για εσένα, που θέλεις. Για εσένα που θέλεις από τα βάθυ της καρδιάς σου, να σκεφτείς από μια άλλη οπτική. Αυτό που ξεχωρίζω σε εκείνον και στην ομάδα του, είναι η προσέγγιση, με απλά καθημερινά παραδείγματα. Λογικές εμπνεύσεις που βάζει εμπρός την δύναμη της σκέψης. Θα ήθελα να επισκεφτείς - εσύ που θέλεις αυτό το κάτι άλλο αλλά και συνάμα δίκαιο για εσένα - την επίσημη ιστοσελίδα του https://apofasizo.gr/
 
Το βιβλίο "Οι κουκκίδες" είναι διαθέσιμο εδώ με ένα κλίκ http://mikk.ro/CbWn . 
 
Κλείνοντας. θα ήθελα να σου πω, πως ποτέ δεν είναι αργά για την δική σου εξέλιξη. Ότι και εάν πέρασες, ότι και εάν έζησες, όπου και να είσαι αυτήν την στιγμή, όσο χρονών και εάν είσαι, μπορείς αρκεί να θέλεις! Το www.kalimera-arkadia.gr εμπνέει, προτείνει και θα συνεχίσει κόντρα στους καιρούς, γιατί πιστεύουμε πως όλοι μας έχουμε την δύναμη να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να πορευτούμε με αυτή!"
 
Με εκτίμηση,
Έλλη Αρτοπούλου

 

Βιογραφικό Αντώνη Καλογήρου

Ιδρυτής της Μεθόδου

106671091 107127311061716 2768251189695865222 o

Δημιουργός και εμπνευστής της Μεθόδου Καλογήρου, είναι ο βασικός ομιλητής των Σεμιναρίων μας, ο «δάσκαλος» όλων μας.

Από το 1972 που πήγε στην Αγγλία και εκπαιδεύτηκε στους τρόπους διδασκαλίας των στρατηγικών της αυτογνωσίας, της αυτοβελτίωσης και της επιτυχίας, ασχολήθηκε με τη διεξαγωγή σεμιναρίων, στα οποία δίδαξε τις στρατηγικές της επιτυχίας σε χιλιάδες στελέχη μεγάλων εταιριών.

Το ιδιαίτερο ταλέντο του στη μεταδοτικότητα, ο μοναδικός τρόπος παρουσίασης των θεμάτων του, η πρωτοτυπία του και η ικανότητά του να οδηγεί τους ανθρώπους με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στους δρόμους της άμεσης προσωπικής αλλαγής, δικαίως τον κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων δασκάλων διεθνώς.

Έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει τα πιο ανατρεπτικά σεμινάρια που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα: «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ», «ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ», «ΣΧΕΣΕΙΣ», «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ», «ΠΛΟΥΤΟΣ», «ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ», «ΟΧΙ ΠΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ» κλπ. Επίσης, διοργάνωσε και παρουσίασε στην Ελλάδα διεθνή σεμινάρια, με συνομιλητές του παγκόσμια καταξιωμένες προσωπικότητες, όπως ο Deepak Chopra, o Dr. Wayne W. Dyer, o Alan Cohen, o Colin Turner κ.α.

Το βιβλίο του με τίτλο «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» έγινε bestseller από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Το βιβλίο αυτό, από το 1995 που κυκλοφόρησε, έχει πραγματοποιήσει 17 επανεκδόσεις. Το 2002, κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τον τίτλο «ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ«, το οποίο σε λιγότερο από ένα χρόνο πραγματοποίησε τη δεύτερή του έκδοση. Το 2004, κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο του με τον τίτλο «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ«, ένα μυθιστόρημα διαφορετικό! Ένα βιβλίο που αγκαλιάστηκε αμέσως από το αναγνωστικό κοινό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...