Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκλονίζει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: «Δεν έχω να φάω»

Συγκλονίζει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: «Δεν έχω να φάω»

Δραματικές είναι οι στιγμές που βιώνει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει την σκληρή καθημερινότητα που βιώνει καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες όπου και διαβάζει με μία λάμπα.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει σε αυτή της έκοψαν το ρεύμα,ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν έχει ούτε ζεστό νερό για να πλυθεί ούτε ψυγείο αλλά ούτε και φαγητό.

Στην εν λόγω ανάρτηση αποκρίθηκε ο αδερφός της Γιώργος ο οποίος την κάλεσε να κάνει υπομονή, ενώ παράλληλα έσπευσε να την βοηθήσει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62.

Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ.

Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!

Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos!
Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια!

Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ...

Τίποτα απολύτως τίποτα!

Ζητάμε κάποια βοήθεια!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-286265

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!»

Παράλληλα η ίδια σε συνέντευξη την οποία και έδωσε στην εφημερίδα Espresso αναφέρει πως παρά τις όποιες εκκλήσεις έχει κάνει στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, αλλά και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

«Ο Γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… 5, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες. Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν λοιπόν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για μας ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δε μου μένει τίποτα άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω» ανέφερε αρχικά η ίδια.

Σε ερώτηση που της έγινε για το εάν έχει αποταθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού, η ίδια απάντησε τα εξής:«Συνέχεια στέλνω επιστολές. Έχω στείλει και στην υπουργό και στη λυρική σκηνή αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια. Το καλοκαίρι το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε 270 παραστάσεις. Δε μου έδωσαν ούτε μία συναυλία για να γιορτάσουμε τα 95 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου. Αντιθέτως, στην Εστουδιαντίνα έδωσαν 14 συναυλίες, γιατί εκεί μεσολάβησαν άλλοι. Εμείς πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι. Και τα λέω πλέον αλλά έξω απ’ τα δόντια, γιατί σαν κι εμένα είναι και οι άλλοι μουσικοί που πεινάνε. Και όταν λέμε ότι πεινάμε, πίναμε στην κυριολεξία».

Για το αν ο πατέρας της γνωρίζει το αδιέξοδο στο οποίο αυτή έχει περιέλθει απάντησε: Ο πατέρας μου πονάει για όσα συμβαίνουν πάνω σε αυτό το θέμα. Φυσικά και γνωρίζει τα πάντα. Κάθε φορά που γράφω μια επιστολή στην κυρία Μενδώνη μου δίνει την άδικη την στέλνω και στον πρωθυπουργό. Έχω στείλει τρεις επιστολές μέχρι σήμερα: Μία τον Μάιο, μία το Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο. Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πρότεινα να κάνουμε ακόμα και διαδικτυακή συναυλία προκειμένου να ζήσουμε κι εμείς με κάποιο τρόπο. Δε βρήκα καμία ανταπόκριση»

Τέλος σε ερώτηση για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα απάντησε: «Να πεθάνω. Δεν έχω άλλη επιλογή…».

sdna.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πολλοί πολλοί ακόμα .......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...