Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έγκυος η Maria Menounos σε δίδυμα! (vd)

Έγκυος η Maria Menounos σε δίδυμα! (vd)

Η Maria Menounos (με καταγωγή από το χωριό Άκοβος Αρκαδίας) αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς πως εκείνη και ο σύζυγός της Keven Undergaro θα γίνουν γονείς και πως περιμένουν μωράκια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Better Together, η 42χρονη τηλεοπτική προσωπικότητα αποκάλυψε ότι τα «μωρά είναι στο δρόμο» και ότι το ζευγάρι διασκεδάζει επίσης μια μετακόμιση στο Nashville. «Σίγουρα το διασκεδάζουμε», μοιράστηκε η star για τη μετακόμιση. «Είναι όμορφο, [και] θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Los Angeles δεν το έχει αυτό».
Η Maria πρόσθεσε «ειδικά στη φάση “παιδιά” της ζωής μας, θέλω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι το Nashville μπορεί να είναι αυτό που ψάχνουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Maria μίλησε για αυτήν τον Keven και τα παιδιά τους. Το έκανε επίσης στο επεισόδιο της 15ης Δεκεμβρίου, λέγοντας ότι τα εγγόνια ήταν το βασικό σημείο για να βοηθήσουν τη μητέρα της σε μια μάχη με την υγεία της.

«Αυτό που συνεχίζω να λέω στη μαμά μου είναι: “Θα βελτιωθούμε κάθε λεπτό, κάθε μέρα, μαμά. Κάθε λεπτό κάθε μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτό είναι το μάντρα μου”. Χθες, της είπα: “Πρέπει να γίνεις δυνατή, πρέπει να παραμείνεις – έρχονται τα εγγόνια σου, μπορεί να μην τα βλέπεις ακόμη όμως σίγουρα θα εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο”. Θα έλεγα για μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά δεν θα το μοιραστώ ακόμα».

Η Maria αποκάλυψε νωρίτερα τον Δεκέμβριο ότι η μητέρα και ο πατέρας της είχαν διαγνωστεί με κορονoϊό. Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι να σου πούμε πως η Maria Menounos παντρεύτηκε με τον σύζυγό της το 2017 στην Times Square την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και το 2018 έκανε και γάμο στην Αρκαδία.

https://www.queen.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...