Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ράνια Θρασκιά συγκινεί | Στη γιορτή της ευχαριστεί τον γιατρό από την Τρίπολη που την έσωσε εκείνη την ημέρα!

Η Ράνια Θρασκιά συγκινεί | Στη γιορτή της ευχαριστεί τον γιατρό από την Τρίπολη που την έσωσε εκείνη την ημέρα!

Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε η Ράνια Θρασκιά, η οποία την ημέρα της γιορτής της ευχαριστεί  τον γιατρό από την Τρίπολη που την έσωσε, όπως τονίζει ανάρτηση στο eirinika.gr. Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι τα "δεύτερα γενέθλιά της".

Με ένα μακροσκελές κείμενο η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε, με αφορμή την γιορτή της, να ευχαριστήσει τον γιατρό Σωτήρη Καζάκο "για το δώρο της ζωής εκείνα τα Θεοφάνεια...".

Τα όσα γράφει στην ανάρτησή της συγκινούν με την ίδια να αναφέρετε σε δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και σε όσα την οδήγησαν στο να κάνει "ένα δύσκολο και απαιτητικό μεταπτυχιακό στην Κλινική και κοινοτική Ψυχολογία".

 

Η ίδια έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Instagram: "Σήμερα είναι η γιορτή μου, αλλά κυρίως είναι τα 2α γενέθλιά μου. Δεν αναφερόμουν σχεδόν ποτέ σε σκοτεινές στιγμές της ζωής μου, ειδικά δημοσίως γιατί δεν ήθελα να απασχολώ με αυτόν τον τρόπο κανέναν, αλλά περισσότερο γιατί φοβόμουν για χρόνια να αγγίξω αυτά τα κομμάτια μου... Σήμερα όμως νιώθω καλά να το κάνω, γιατί εκεί πλέον βλέπω μόνο φως! Και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεχίσω το πέρασμα μου από τη ζωή".

"Από τότε προσπαθώ πολύ να κάνω επιλογές που να με βγάζουν στη χαρά, επιλέγω δρόμους που με οδηγούν στην προσωπική μου εξέλιξη και συνοδοιπόρους που θαυμάζω το βάδισμα τους, διαδρομές με γέλια και κλάματα και θέα στα συναισθήματα τα δικά μου και των άλλων.

Αυτή η συνειδητή επιλογή να εξελίσσομαι μου έδωσε φτερά να πετάξω στη γνώση και να κάνω ένα δύσκολο και απαιτητικό μεταπτυχιακό στην Κλινική και κοινοτική Ψυχολογία, να διαβάζω αγκαλιά με τα αγοράκια μου που τότε ήταν πολύ μικρά ακόμα, να κλαίω τα βράδια από κούραση και αγωνία ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά κάθε επόμενο πρωί συνέχιζα την προσπάθεια...

Έχουν περάσει χρόνια από τότε, ένα τριετές πρόγραμμα ειδίκευσης που ακολούθησε το μεταπτυχιακό, το όνειρο της δημιουργίας του Κέντρου Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης έγινε πραγματικότητα, όπως και άλλα όνειρα κρυφά και φανερά... Και σήμερα είμαι εδώ και γιορτάζω, γεμάτη από ευχές και ανιδιοτελή καλοσύνη, γεμάτη ευγνωμοσύνη για τα πολύτιμα δώρα της ζωής μου, για την εμπιστοσύνη σας, για την αγάπη που δίνω και παίρνω σε μια αέναη ροή. Μοιράζομαι τις ευχές με όλους όσοι τις χρειάζονται περισσότερο, αυτήν την σκληρή εποχή που δοκιμάζει τις αντοχές μας.

Και σήμερα που είναι ανοιχτοί οι ουρανοί, θα ταξιδέψουν πιο εύκολα στον καθένα ξεχωριστά... Σας ευχαριστώ πολύ! (Ένα αιώνιο Ευχαριστώ που χρωστάω σε έναν Γιατρό που έγινε ο ήρωας μου και ο σωτήρας μου αυτήν την ημέρα πριν μερικά χρόνια, ήρθε η ώρα να το πω και δημοσίως γιατί χάρη σε εκείνον μπορώ... Κύριε Σωτήρη Καζάκο από την Τρίπολη, είστε ένας σπάνιος άνθρωπος και επιστήμονας! Σας ευχαριστώ κάθε μέρα για το δώρο της ζωής εκείνα τα Θεοφάνεια...).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...