Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για το ριάλιτι «Φάρμα» συζητά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την Τρίπολη

Για το ριάλιτι «Φάρμα» συζητά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την Τρίπολη
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα από τα ονόματα που μας απασχόλησαν αρκετά τη φετινή σεζόν τόσο με την προσωπική της ζωή και το χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο όσο και με τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Είναι ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν πρώτα για το Bachelorette με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν θα έμπαινε ποτέ σε ένα τέτοιο concept.

Λίγο μετά δέχθηκε πρόταση και για το Survivor με την ίδια να απαντά και πάλι αρνητικά ενώ το τελευταίο διάστημα το όνομά της ακούγεται έντονα για τη Φάρμα. Η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου” τη συνάντησε στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ του Γιάννη Φέρρη και εκεί αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση για το εν λόγω ριάλιτι και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει κάτι οριστικά. 
 
 
 
 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω για την "Φάρμα", αν υπήρχε πάντως ριάλιτι με τον τίτλο "Κ@@λα" θα την έπαιρναν παμψηφεί για παρουσιάστρια. Όσο για το ότι μας απασχόλησε που χώρισε με τον Γιαννόπουλο, η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει την όρεξή μας και τον ύπνο μας και έχουμε πλακώσει τις βαλεριάνες για να κοιμηθούμε. Πώς το καταλάβατε βρε σατανάδες;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...