Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο!

Σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο!

…Δίνουμε φως στο μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας και τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

Και οι φωτογράφοι είναι μαζί με χιλιάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες και δεκάδες φορείς και μνημεία σε μια συμβολική και συνάμα άκρως ουσιαστική πρωτοβουλία. Να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα στις 20:30 του Σαββάτου 27 Μαρτίου 2021 και να φωτίσουμε με δύναμη την προσπάθεια για διάσωση αυτού του μοναδικού υπέροχου γαλάζιου πλανήτη στον οποίο είμαστε φιλοξενούμενοι και οφείλουμε να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές και να σεβαστούμε όλους τους έμβιους οργανισμούς και το περιβάλλον.


Υπενθυμίζουμε ότι η Ώρα της Γης είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον, και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη. Φέτος, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να ανακάμψει από την πανδημία COVID-19, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως χρειάζεται να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.
Ήδη, χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Ώρα της Γης, ενώ δεκάδες φορείς έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του WWF Ελλάς να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα και να στείλουν το δικό τους μήνυμα.


Προγραμματίστε επίσης να δείτε ως πρεμιέρα στο youtube την μουσική γιορτή θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου! Στην ψηφιακή Ώρα της Γης, οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, παίζουν ένα ξεχωριστό unplugged μουσικό πρόγραμμα, και σβήνοντας τα φώτα τραγουδούν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για μια νέα αρχή. Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιλέγουν δύο επιτυχίες τους και τραγουδούν, υπό συνθήκες καραντίνας, αποκλειστικά για την Ώρα της Γης. Η μουσικός Μαρία Παπαγεωργίου και η βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη ενισχύουν την πρωτοβουλία με δύο ανέκδοτα τραγούδια τους. Σβήσε τα φώτα και μπες στον ρυθμό για έναν ζωντανό πλανήτη!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...