Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιδέες για Ανακαίνιση στο Σπίτι σας

Ιδέες για Ανακαίνιση στο Σπίτι σας

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, όπου ακόμα για την πιο μικρή εργασία απαιτείται αρκετός χρόνος και μεράκι για να ολοκληρωθεί. Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για να ανακαινίσετε και να διαμορφώσετε τον χώρο σας έτσι ώστε να γίνει όμορφος και

λειτουργικός.

Φωτεινό Σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο χώρος όπου αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για αυτό και θα πρέπει να δώσετε την κατάλληλη έμφαση κατά την διάρκεια της ανακαίνισης. Για να καταφέρετε το φωτεινό αποτέλεσμα του σαλονιού, μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα παράθυρα και ανοιχτά χρώματα στους τοίχους. Ακόμη, αν υπάρχει η δυνατότητα μπορείτε να κατεδαφίσετε τοίχους έτσι ώστε να έχετε νέα διαμόρφωση του χώρου με ενιαίο αποτέλεσμα που θα δημιουργεί όμορφη διάθεση και θετική ενέργεια.

Λειτουργική Κουζίνα

Η κουζίνα αποτελεί εξίσου έναν σημαντικό χώρο του σπιτιού σας, καθώς είναι ο χώρος όπου ετοιμάζετε τα γεύματά σας  και συγκεντρώνεστε για φαγητό. Για αυτούς τους λόγους η κουζίνα πρέπει να είναι διαρρυθμισμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργική και βολική. Αρχικά μπορείτε να εντοιχίσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές όπως κουζίνα και πλυντήριο πιάτων ώστε να γλυτώσετε έξτρα χώρο. Ακόμη, μπορείτε να σχεδιάσετε την κουζίνα σας με τέτοιο τρόπο ώστε τα ντουλάπια που ανοιγοκλείνετε συχνά, να τοποθετηθούν σε βολικό σημείο και να υπάρχει άμεση πρόσβαση.

Διαχρονικά Πατώματα

Όταν ξεκινάτε γενική ανακαίνιση στο σπίτι σας, τότε συνηθίζεται να αλλάζετε το πάτωμα σχεδόν σε όλους τους χώρους. Η επιλογή των υλικών του δαπέδου πρέπει να γίνει γνώμονα την πίεση και την καταπόνηση που δέχεται, έτσι ώστε να διαλέξετε υλικά που θα είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια τα οποία είναι διαχρονικά και σε ενδεχόμενο μελλοντικής ανακαίνισης, να μην χρειαστεί να τα αλλάξετε ξανά. Ακόμη, για τους λάτρης των ξύλινων δαπέδων μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα υλικών δαπέδων της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ για να δώσουν ένα όμορφο και ταυτόχρονα διαχρονικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Ηλεκτρολογικά

Η εγκατάσταση νέων ηλεκτρολογικών του σπιτιού σας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ανακαίνισης, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν μελλοντικές ζημιές αν δεν γίνουν σωστές εργασίες από την αρχή. Η εργασία αυτή απαιτεί εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο από το episkeuazo.gr, έτσι ώστε να τοποθετήσει σωστά τον ηλεκτρικό πίνακα με όλες τις απαραίτητες ασφάλειες και καλωδιώσεις που χρειάζεται. Τέλος, όταν ολοκληρωθούν τα ηλεκτρολογικά, στο ftinoteroreuma.gr θα βρείτε το φθηνότερο ρεύμα από την Volton, έτσι ώστε να απολαύσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με οικονομικό ρεύμα και χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...