Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Wellness Spa & Resort | 3ημερο με ημιδιατροφή μόνο 141€!

Wellness Spa & Resort | 3ημερο με ημιδιατροφή μόνο 141€!

Το ξενοδοχείο Galini Wellness Spa & Resort, είναι χτισμένο στο κέντρο της πόλης των Καμένων Βούρλων, μόλις 1 ½ ώρα από την Αθήνα και λειτουργεί όλο το χρόνο. Η μοναδική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και η επιβλητική παρουσία του όρους

Κνημίς, με τις γνωστές ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών, το καθιστούν πόλο έλξης για τους λάτρεις της φύσης και της χαλάρωσης.

 

Ο κόσμος προτιμά το Galini Wellness Spa & Resort, 3.000 τ.μ., γιατί σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών και περιποιήσεων προσώπου και σώματος, συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της εσωτερικής ιαματικής πισίνας ή της πισίνας θαλασσοθεραπείας, με την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών και των προϊόντων Elemis και Thalgo, ακολουθώντας τα ιδεώδη της Ανατολής, για ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.

 

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί το εστιατόριο Magnolia, με πλούσιο μπουφέ πρωινού και βραδινού, με γεύσεις από τη Μεσόγειο και την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλα παράθυρα με άπλετο φως και θέα την πισίνα. Επίσης διατίθενται 3 bars: το Main Bar, το Pool Bar και το Beach Bar.

 

Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικά διακοσμημένο στους τόνους και το ύφος της μεσογειακής αισθητικής, ενώ όλα χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο σχεδιασμό και την απόλυτη άνεση.

 

Το Galini Wellness Spa & Resort έχει πολύ φανατικό κοινό και εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση!

Δες περισσότερα εδώ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...