Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση βιβλίου | 5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε

Πρόταση βιβλίου | 5 πράγματα  που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε
ΑΛΛΑΞΕ ΣΚΕΨΗ, ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ | Μετά από πολλά χρόνια εργασίας που δεν τη γέμιζε, η Μπρόνι Γουέαρ άρχισε να ψάχνει ένα επάγγελμα με νόημα. Αν και δεν είχε τα τυπικά προσόντα και την εμπειρία, αποφάσισε να εργαστεί στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών.
Όσο ασχολιόταν με τις ανάγκες των ετοιμοθάνατων, η ζωή της
Μπρόνι άλλαξε. Αργότερα, έγραψε ένα blog post για τα πιο συνήθη πράγματα που μετάνιωναν οι ασθενείς τους οποίους είχε φροντίσει. Το post, το οποίο είχε τον τίτλο «Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που μετανιώνει κανείς πριν πεθάνει», απέκτησε τέτοια δυναμική, ώστε το διάβασαν πάνω από τρία εκατομμύρια αναγνώστες απ’ όλο τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο. Κατόπιν αιτήματος πολλών αναγνωστών του blog της, η Μπρόνι αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία στο βιβλίο που κρατάς.
Η Μπρόνι ζει μια έντονη ζωή. Εφαρμόζοντας τα διδάγματα όσων βρίσκονταν κοντά στον θάνατο, ανέπτυξε μια αντίληψη για το πώς μπορεί να πεθάνει κανείς έχοντας γαλήνη στην ψυχή του. Σε μια από καρδιάς εξομολόγηση, η Μπρόνι εκφράζει τη σημασία των επιλογών που μετανιώνει κανείς. Εξηγεί πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε θετικά αυτά τα θέματα τώρα, όσο έχουμε ακόμα καιρό.
Το 5 πράγματα που μετανιώνουμε πριν πεθάνουμε – Άλλαξε σκέψη, άλλαξε ζωή δίνει ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Τα απολαυστικά απομνημονεύματα της Μπρόνι Γουέαρ συνιστούν ένα θαρραλέο βιβλίο, που σκοπεύει να σου αλλάξει τη ζωή και να σε εμπνεύσει ώστε να ζήσεις τη ζωή την οποία στην πραγματικότητα είσαι προορισμένος να ζήσεις, εδώ και τώρα.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Μπρόνι Γουέαρ (Bronnie Ware) είναι συγγραφέας, ομιλήτρια και τραγουδοποιός, με έδρα στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία. Ο αγαπημένος της ρόλος είναι αυτός της μητέρας. Η αγαπημένη της δασκάλα είναι η φύση. Η Μπρόνι είναι επίσης δασκάλα θάρρους και μεγάλη υπερασπίστρια του χώρου που πρέπει να κρατάμε ελεύθερο για να μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Για να μάθεις περισσότερα για μια ζωή απαλλαγμένη από μεταμέλειες και για τη διαμόρφωση της ζωής που πραγματικά λαχταρά η καρδιά σου, επισκέψου το www.bronnieware.com.
 
ISBN: 978-618-215-005-4
Τιμή: 16,96 με ΦΠΑ
Σελίδες: 360
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...