Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το στρώμα μας είναι καθαρό ή βρώμικο;

Το στρώμα μας είναι καθαρό ή βρώμικο;

Το στρώμα μας είναι το κλειδί για έναν ονειρεμένο ύπνο ή μήπως εστία αλλεργιογόνου φορτίου και πηγή αλλεργιών;

Εσείς έχετε καθαρίσει ποτέ το στρώμα σας;

Ειδικά τώρα, στην περίοδο που διανύουμε ο ποιοτικός ύπνος είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεκουραστούμε, να ανανεωθούμε και μας βοηθάει να διασφαλίσουμε την σωματική μας & ψυχική μας

υγεία.

Αλήθεια, η συχνή και τακτική αλλαγή των σεντονιών στο κρεβάτι μας, στο κρεβάτι των παιδιών μας, ακόμη και στην κούνια του μωρού μας, μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υγιεινή και ένα ποιοτικό ύπνο;

Γιατί να καθαρίσω το στρώμα μου;

  • Το στρώμα μας επιβαρύνεται κάθε μέρα με τα σωματικά μας υγρά, τα νεκρά μας κύτταρα από την φυσική απολέπιση του δέρματός μας, και σε συνδυασμό με την θερμότητα του σώματός μας, δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για την συσσώρευση ακάρεων, βακτηρίων, μυκήτων και λοιπών αλλεργιογόνων φορτίων.
  • Η συσσώρευση όλων των παραπάνω στο στρώμα μας θεωρούνται υπεύθυνα κατά κύριο λόγο για το πρήξιμο γύρω από τα μάτια, ρινίτιδες ή βουλωμένη μύτη, έξαρση του άσθματος, πονοκέφαλους, κακή ποιότητα ύπνου, αίσθημα κόπωσης κ.α.
  • Τα μοντέρνα στρώματα έχουν μεγάλο όγκο και βάρος, σε σχέση με τα στρώματα του παρελθόντος.
  • το εσωτερικό των σπιτιών πλέον δεν αερίζεται επαρκώς για διάφορους λόγους (κουφώματα με μηδενικές απώλειες, πολλές ώρες απουσίας από τα σπίτια μας, κ.α.)
  • Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει πιο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε διαφόρων μορφών αλλεργίες και από διαφορετικές αιτίες.
  • Ο συχνός καθαρισμός και η συντήρηση ενός στρώματος από εξειδικευμένους επαγγελματίες επιμηκύνει την διάρκεια χρήσης του. Άλλωστε το στρώμα είναι μία ακριβή επένδυση για κάθε νοικοκυριό και η χρήση τους είναι πολυετής.

 Η λύση που σας προτείνουμε!

Οικολογικός βιοκαθαρισμός στρώματος και αντιαλλεργική προστασία επιτόπου στο χώρος σας με προιόντα microsplitting, με γραπτή πιστοποίηση για μηδενικό χημικό αποτύπωμα και αντιαλλεργική προστασία.

Προτεραιότητα στην αντιαλλεργική προστασία!

Τα προϊόντα microsplitting είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.proclean-tripolis.gr  

  • Ακολούθησε μας στο Facebook εδώ! 
  • Ακολούθησε μας και στο Instagram εδώ! 
  • Στείλε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710 222352, 6977318564 και 6972763921.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση.

Σε περιμένουμε στο κατάστημα Pro Clean στην οδό Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη Αρκαδίας για να γνωριστούμε από κοντά!

https://proclean-tripolis.gr/

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...