Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άδωνις: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αν ήταν τόπος μπίχλας σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο»!

Άδωνις: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αν ήταν τόπος μπίχλας σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο»!

Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε για λίγο τα πολιτικά ζητήματα και αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο.  Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

    εαν ειταν καλος θα πηγαινε νοτιχαμ.!!!! σανος βραζιλιανικος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι την είπε τη μακακία ο τηλεβιβλιοπώλης της σφαλιάρας. Ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα επειδή η χώρα πηγαίνει μπροστά, όχι επειδή του τά'σκασε χοντρά ο χοντρός και έρχεται ο μπάρμπα-Μαρσέλο στη μπανανία για να κάνει την αρπαχτή, της αρπαχτής, ω αρπαχτή. Όοοοοχι. Ποτέ. Όσο για τα συγχαρητήρια στην προεδράρα του απόγονου του στόλου, κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ένα από τα γιουσουφάκια κάνει αυτό ππου ξέρουν να κάνουν πολύ καλά όλα τα γιουσουφάκια. Γλύφει τα κάκαλα του αφέντη του και τον προσκυνάει. Είπαμε. Κάποιος κακοπροαίρετος. Μην παρεξηγηθούμε

  • ΚΜ
    ΚΜ Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ αν και Ολυμπιακός δεν πιστεύω ότι έρχεται κανένας σοβαρός άνθρωπος να δουλέψει στην Ελλάδα μάλλον για διακοπές έρχονται μόνο γι'αυτό αξίζουμε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...