Ζουγανέλης: "Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά"

Στο θέμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στο AstraTV.
«Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.
«Μην σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο μας, που πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Τους λέω “δεν ντρέπεστε λιγάκι;”, αλλά δεν τους νοιάζει αυτό. Είναι πάρα πολύ γνωστό, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που “σκοτώνουν τη ζωή”», συνεχίζει.
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Γιάννη Ζουγανέλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του εμπειρία από την περίοδο που επισκέφτηκε το Πουκέτ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν κάποιος επισκέπτης δεν γνωρίζει τα αγγλικά που μιλούν εκεί οι ντόπιοι, κινδυνεύει να βρεθεί μπλεγμένος, καθώς τα παιδιά στη χώρα αυτή πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Σχετικά Άρθρα
- Το βράδυ στην Πλατεία Άρεως | Μπάσης, Αντωνοπούλου και Πετράκης τραγουδούν για τον Μίκη - Δωρεάν είσοδος για όλους!
- Ελαφόνησος | Η μαγευτική παραλία του Σίμου από ψηλά (vd)
- Ο Deli επέστρεψε στη Σλάβια Πράγας για τη Β' ομάδα - Θα κλείσει εκεί την καριέρα του! (εικόνες)
- Τεγεατικός - 2025 | Η εορτή του Αγίου Ωφελίμου στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)