Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδηγός Daikin | 8 λόγοι για να κάνεις την βέλτιστη επιλογή κατά την αγορά κλιματιστικού

Οδηγός Daikin | 8 λόγοι για να κάνεις την βέλτιστη επιλογή κατά την αγορά κλιματιστικού

Η επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού ενδεχομένως να είναι κάτι αρκετά πιο σύνθετο εν μέσω ενεργειακής και κλιματικής κρίσης. Μπορεί όμως και να προσφέρει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις όταν προσπαθούμε να διαμορφώσουμε ένα άνετο κλίμα ισορροπίας μεταξύ άνεσης, θερμοκρασίας και ποιότητας αέρα στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς μας.

FTXJ AS left 1

 

Η Daikin Hellas απαριθμεί 8 λόγους για τους οποίους αξίζει να αναζητήσουμε την βέλτιστη επιλογή, για κάθε καιρό, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές μας.

 

 

  1. Υψηλή ενεργειακή απόδοση

 

Ένα κλιματιστικό πρέπει να έχει υψηλή ενεργειακή απόδοση, κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, από ακραία ζέστη μέχρι και τους -20ο. Ειδικά σήμερα που το κόστος της ενέργειας είναι ιδιαίτερα υψηλό και γνωρίζει σημαντικές τιμολογιακές διακυμάνσεις, ανάλογα με την πηγή της και την εκάστοτε διεθνή συγκυρία. Σε αυτό η Daikin ξεχωρίζει, καθώς παράγει και χρησιμοποιεί ένα ψυκτικό μέσο υψηλής ποιότητας: το R32, το οποίο εγγυάται την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 

 FTXJ AS 03 002 1

  2. Ποιότητα εσωτερικού αέρα (σύστημα φίλτρων)

 

Οι σύγχρονες μονάδες κλιματισμού, πέρα από άνεση όλο το χρόνο, εξασφαλίζουν φιλτράρισμα του αέρα από σκόνες, οσμές, αλλεργιογόνα, βακτήρια, καπνό και άλλους ρυπογόνους παράγοντες. Αν σκεφτούμε ότι το 90% του χρόνου μας το περνάμε σε εσωτερικούς χώρους, όπου η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι μέχρι και 5 φορές πιο μολυσμένη σε σύγκριση με τους εξωτερικούς χώρους, είναι σαφές από πόσα προβλήματα μας απαλλάσσει το κατάλληλο κλιματιστικό.

 

 

 

Οι συσκευές Daikin δεν περιέχουν ένα απλό φίλτρο, αλλά ένα σύστημα εξειδικευμένων φίλτρων βάσει των διαφορετικών ρύπων που μπορούν να απομακρύνουν.

 

 

     3. Αξιοπιστία: εγγύηση, αλλά και υποστήριξη μετά την αγορά


 

Η αγορά ενός αξιόπιστου κλιματιστικού αποτελεί επένδυση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας για χρόνια. Γι΄αυτό και η επιλογή συσκευών που ενσωματώνουν τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες και είναι ευέλικτες στον σύγχρονο τρόπο ζωής, διασφαλίζει ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή.

Και σε αυτό η Daikin ξεχωρίζει χάρη στην μακροχρόνια τεχνογνωσία της, καθώς διαχρονικά επενδύει στα πλέον καινοτόμα συστήματα ψύξης/θέρμανσης που εγγυώνται τη βέλτιστη απόδοση των συσκευών της. Παράλληλα, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο υποστήριξης των καταναλωτών μετά την πώληση, με εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργάτες.

Onecta app 005

 

 

  4. Συνδεσιμότητα: τα σύγχρονα σπίτια είναι Smart γιατί να μην είναι και το κλιματιστικό σου

 

Δεν χρειάζεται πλέον να είστε ήδη στο σπίτι ή στο γραφείο για να βάλετε σε λειτουργία τον κλιματισμό. Χάρη στις λειτουργίες συνδεσιμότητας και διαχείρισης του AC από απόσταση, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από οπουδήποτε μέσω κινητού, ή δίνοντας μια προφορική εντολή μέσω Alexa / Google Home.

 

Όλες οι σειρές Daikin παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Onecta ώστε να διαχειρίζεστε τα πάντα από την οθόνη του κινητού σας, ορίζοντας την θερμοκρασία που θέλετε να βρείτε όταν φτάσετε ή π.χ. αυτή που έχουν ανάγκη τα κατοικίδιά σας που βρίσκονται ήδη εκεί.

 

    5. Μέχρι και 5 μονάδες στο ίδιο δίκτυο

 

Όλο και περισσότερα νοικοκυριά ενδιαφέρονται να έχουν ξεχωριστό κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο. Τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος για τόσες εξωτερικές μονάδες, αντιστοίχως;

 

Χάρη στον σχεδιασμό Multi Split της Daikin, έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε μέχρι και πέντε εσωτερικές μονάδες κλιματισμού, με μόλις μία εξωτερική μονάδα. Αυτό μεταφράζεται σε σημαντική εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας, λιγότερο θόρυβο στο περιβάλλον, ευκολότερη αλλά και οικονομικότερη εγκατάσταση του συστήματος κλιματισμού.

 

Daikin 3

 

 

   6. Κορυφαία ποιότητα σε κάθε εξάρτημα αλλά και στην διαδικασία παραγωγής

 

Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας της Ιαπωνικής μάρκας Daikin αποτελεί η ποιότητα. Η εταιρεία αναγνωρίζεται για την διαχρονική τεχνολογική εξειδίκευσή της στην ψύξη και τη θέρμανση και ελέγχεται διαρκώς ποιοτικά σε όλα τα στάδια: σχεδιασμό, παραγωγή εξαρτημάτων, συναρμολόγηση, αλλά και τεχνική υποστήριξη με διαρκείς σεμινάρια και εκπαιδεύσεις των συνεργατών και των τεχνικών της.

  7. Απόλυτη άνεση με έξυπνους αισθητήρες και τεχνολογίες ροής αέρα

 

Και για να απολαμβάνετε την απόλυτη ισορροπία στην ατμόσφαιρα του χώρου σας, το Daikin Emura διαθέτει έξυπνο αισθητήρα θερμοκρασίας, ώστε να κατευθύνει την ψύξη ή τη θέρμανση ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Ο αισθητήρας κίνησης διοχετεύει τον αέρα σε ζώνες που δεν ανιχνεύεται ανθρώπινη παρουσία. Όταν όμως περάσει το προκαθορισμένο χρονικό όριο χωρίς ανίχνευση κίνησης, τότε μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης.

FTXJ AS daikin eye 1 1

 

FTXJ AS daikin eye2 1

 

  8.Πρωτοποριακή σχεδίαση βραβευμένη με reddot 2022

 

Ένα κλιματιστικό πρέπει, ασφαλώς, να εναρμονίζεται και με την αισθητική του χώρου μας. Γι’ αυτό, οι σειρές Stylish, Ururu Sarara και Emura, της Daikin αποτελούν την κορυφαία σχεδιαστική τάση στον κλιματισμό και έχουν λάβει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τους σχεδίαση και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.

daikin2

 

www.daikin.gr                                    

Λυσεις Daikin                                    

Βρείτε έναν sυνεργάτη Daikin

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...