Να ζήσετε! Παντρεύτηκε ο ηχολήπτης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, Γιώργος Φωτόπουλος με την Λαμπρινή Θεοδοσοπούλου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Φωτόπουλος, ηχολήπτης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και η Λαμπρινή Θεοδοσοπούλου.
Το μυστήριο του γάμου τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Ιουστίνος στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης και μία από τις κουμπάρες ήταν η δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης Τόνια Μεγρέμη, ενώ δεύτερη κουμπάρα ήταν η Ηλέκτρα Μπρούσαλη.
Όλο το προσωπικό της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ήταν εκεί για να ευχηθεί στο νέο ζευγάρι!!! Να ζήσετε Γιώργο και Λαμπρινή!!! Πάντα άξια Τόνια!!!
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Το δημοτικό σχολείο Τεγέας ίδρυσε και συντόνισε το ευρωπαϊκό έργο eTwinning “European Day of Languages – and Beyond“
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Júnior Leandro Mendieta στον ASTERAS AKTOR!
- ΑΣ Λεωνιδίου | Το πρόγραμμα προπονήσεων για τις ακαδημίες
- 15 χρόνια Ερατεινή | Μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!