Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για Στέφανο Κασσελάκη: «Οπισθογεμής κουνίστρα»! (vd)

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για Στέφανο Κασσελάκη: «Οπισθογεμής κουνίστρα»! (vd)

Λογοπαίγνιο για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στ'εφανο Κασσελάκη έκανε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης σε συνεστίαση πολιτών στην Λέσβο, αποκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη, «κουνίστρα» και «οπισθογεμή»!

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος Περιφερειάρχης έκανε ανοιχτή εκδήλωση σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δεν δίστασε να αστειευθεί με τον ομοφυλόφιλο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκη! 

Στην οποία συγκεκριμένα είπε: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το χιούμορ του Περιφερειάρχη.

Aπαντώντας στους επικριτές του σημειώνει σε σημερινή ανάρτηση ότι: «Για τον ίδιο ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ατόμου «αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν».

Δείτε το βίντεο:

pronews.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα είπε ο ο περιφερειάρχης! Καριοφύλια,

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να σχολιάσεις απο δηλώσεις ηλικιωμένων πολιτικών που αντί να παραιτηθούν και να πάνε στα ΚΑΠΗ για τσάι κάθονται και αναρτούν μπούρδες. Βέβαια δεν φταίει μόνο ο παππούς αλλά και το φιλελέ ακροατήριο που σιγοντάρει σκάζοντας στα γέλια. ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ για τον παππού "Περιφερειάρχη"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...