Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να βρίσκεται για τέταρτη ημέρα διασωληνωμένος ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη μετά τις πρόβες του J2US.

Η σύζυγoς του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ. Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα.

«Είναι ακόμα σε καταστολή»

«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Είναι συγκρατημένοι. Έφυγε και γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω να ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα» τόνισε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Τα 8 κρίσιμα λεπτά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν γιατί είναι διασωληνωμένος.

«Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό.

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις.

Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.