Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε προσκεκλημένος στο «Καλύτερα Αργά» του Action 24. Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν οι Έλληνες είναι καλοί γονείς. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε:

Δεν είμαστε καλοί γονείς

«Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες».

Αναφερόμενος στην ιδιότητά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».

Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος

«Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να συγκρίνουμε το έργο του ενός σκηνοθέτη με τον άλλο, είναι ξεχωριστά σύμπαντα για μένα όλα αυτά»

Παράλληλα με την καλλιτεχνική δραστηριότητα του ο σκηνοθέτης είπε: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...