Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (20/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (20/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας και τους αποδοκιμάζετε. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δε φαντάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δε γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά που σας πνίγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δε φταίνε. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δε σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων. Το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη.

ΙΧΘΥΣ: Σε θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από το χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...