«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» | Το βράδυ η μεγάλη επιστροφή!
Στο νέο trailer που κυκλοφορεί, ο Λάκης Λαζόπουλος μετρά αντίστροφα ως τη μεγάλη πρεμιέρα του ανανεωμένου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», αυτήν την Τετάρτη στις 21:00, στο MEGA.
Ο δημιουργός κατεβαίνει τα σκαλιά για να βρεθεί στη σκηνή του «Τσαντιριού», ξεπροβάλλει απ’ τις κουίντες και πίσω από τις κουρτίνες και μετρά σαν ανυπόμονο παιδί έτοιμο να ψάξει τους φίλους του στο κρυφτό. Το μέτρημα καταλήγει στον αριθμό 20, που συμπίπτει με την ημερομηνία της πρεμιέρας. Η σάτιρα «βγήκε» ξανά στη μικρή οθόνη και ο Λάκης Λαζόπουλος μοιάζει έτοιμος να ταράξει ξανά τα λιμνάζοντα νερά!
Δείτε το trailer όπως προβάλλεται στον αέρα του MEGA:
«Ποδαρικό» με τον Πάνο Βλάχο
Σε αυτή την πρώτη «καλησπέρα», το «Τσαντίρι» υποδέχεται τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος μιλά για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στη σειρά «17 Κλωστές» και τη θεατρική παράσταση «Δον Ζουάν», όπου πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, ο Λάκης Λαζόπουλος του παραχωρεί τη σκηνή και ο χαρισματικός καλλιτέχνης παίρνει την κιθάρα του και συνδέεται με το κοινό μέσα από τη μουσική του.
Φυσικά, δεν υπάρχει «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χωρίς τα ευρηματικά σατιρικά νούμερα με την υπογραφή του δημιουργού του! Στην πρώτη εκπομπή, η Ελένη Γερασιμίδου ανεβαίνει στη σκηνή και γίνεται ξανά η «Ελενίτσα» του Λάκη.
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ
ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ
Πρεμιέρα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 21:00
#Tsantiri
Tags:
Αλ Τσαντίρι Νιουζ,Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας δεν συμφωνεί με την εισήγηση παύσης του ΕΠΑΛ Γορτυνίας
- Πλακιάς σε Άδωνι: "Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού, θα γίνετε ξανά τηλεβιβλιοπώλης"
- Το ψήφισμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μπουρνάκη
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο για Εθελοντικό Κλιμάκιο στα Τρόπαια Γορτυνίας
1 σχόλιο
-
Μεγάλε έλα να τους τα χώσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις.






