Ο Εμανουέλ Μακρόν συνάντησε τον γλύπτη Νίκο Φλώρο - Συγκλονίζει το Παρίσι το γλυπτό της Μαρίας Κάλλας στο κτίριο της UNESCO

Ο Εμανουέλ Μακρόν συναντά τον γλύπτη Νίκο Φλώρο - Συγκλονίζει το Παρίσι το γλυπτό της Μαρίας Κάλλας στο κτίριο της UNESCO.
Σχετικά Άρθρα
- Στάθης Κούλης: "Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της αδράνειας. Δεν είναι τυχαία. Είναι προβλέψιμη. Είναι διαχρονική. Και είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ"
- Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Η παράκαμψη από τον 111 είναι 15 λεπτά παραπάνω" (vd)
- Περιφερειακό Συμβούλιο | Η Γορτυνία απαίτησε απαντήσεις για τις κατολισθήσεις - "Δεν μας ακούτε, δεν είμαστε αόρατοι" - "Ο δρόμος θα ανοίξει σε 15 μέρες"!
- Λαμπρόπουλος: "Ο δρόμος στα Λαγκάδια μπορεί να ανοίξει μέχρι τις 15 Μάϊου"!
- Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας Δημήτρης Καζάς στη συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου
7 σχόλια
-
12:21 Άλλο κουλτούρα κι άλλο υποκουλτούρα, να τα ξεχωρίζουμε. Η τέχνη του κ. Φλώρου είναι για λίγους, ας μη λέει ο καθένας λοιπόν την βλακεία του. Κι εγώ θα ήθελα να φωτογραφηθώ με τον κ. Μακρόν, (λέμε τώρα), αλλά δεν γίνεται. Μάλλον δεν διάβασες τι λέει το άρθρο, ή το προσπέρασες. "Ο Εμανουέλ Μακρόν, συνάντησε τον καλλιτέχνη. εκφράζοντας βαθύ θαυμασμό για το έργο και την μοναδική του δύναμη". Εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν και δεν ενδιαφέρονται για τις τέχνες ας προσπερνούν τέτοια άρθρα και ας επικεντρώνονται σε ότι τους εκφράζει. Ο χλευασμός και η ειρωνεία σε προσωπικότητες σαν τον κ. Φλώρο απλώς καταδεικνύει την αμορφωσιά και την ανύπαρκτη παιδεία τους.
-
ΤΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΣ. ΕΔΩ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝ. ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ;
-
Έλεος με τον διεθνούς φήμης. Νισάφι!!! Την τέχνη ο καθένας την εκλαμβάνει όπως θέλει και ναι, για κάποιους τέχνη είναι το κλαρίνο, τέχνη για άλλους είναι το μπουζούκι, ενώ για άλλους τα γλυπτά του συγκεκριμένου. Λίγο έλεος πια με τον κύριο "τα ξέρω όλα" και ας φωτογραφήθηκε με όποιον ήθελε.
-
21:31 Άστα αυτά δεν είναι για σένα, κοίταξε να ετοιμάσεις την ψησταριά για το Πάσχα να φτιάξεις κανένα αρνί και κοκορέτσια κι από Αύγουστο πανηγύρια και κλαρίνα.
-
Εσύ που λες άτεχνο αυτό το γλυπτό φτειαξε εσύ κάτι καλύτερο η δεν μπορείς?
Δες το πορτραίτο της Παναγιωταρέα που σου αρέσει περισσότερο !
Δεν ντρέπεστε μωρέ με τον κακό τον λόγο είστε στην Τρίπολη έχετε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και κοιτάτε να τον μείωσετε
Να ντρέπεσαι αυτό σου λέω κοίτα να ψήσετε κάνα αρνί και άσε τι κάνει ο καθένας -
21.31 Υποθέτω ότι εσύ φτιάχνεις καλύτερα ε; Κάτσε τώρα να θαυμάζεις το Φλώρο με τον Μακρόν. Γιατί μόνο σε φωτογραφία θα τον δεις εσύ τον Μακρόν λιγουράκο μου
-
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΕΧΝΟ ΓΛΥΠΤΟ