LUMARTE | Νέο κατάστημα ομορφιάς και περιποίησης στην Τρίπολη!
Από τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2025, το νέο κατάστημα LUMARTE ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του στον πεζόδρομο Δεληγιάννη 2, στο κέντρο της Τρίπολης.
Πίσω από το νέο αυτό εγχείρημα βρίσκεται η Γιάννα Αρτοπούλου, η οποία διαθέτει 14 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αισθητικής. Το κατάστημα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης άκρων καθώς και αποτρίχωση με κλωστή, μία τεχνική που γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση.
Για την Δευτέρα, 19/5/2025, το LUMARTE θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί, ενώ από εκεί και μετά, θα λειτουργεί με ευέλικτο ωράριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Για ραντεβού ή πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2711810381.
Η ομάδα του Καλημέρα Αρκαδία εύχεται καλές δουλειές και καλή αρχή!











Σχετικά Άρθρα
- Αρκαδία | Το ημερολόγιο εκδηλώσεων (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Δρόμος προς το Πανεπιστήμιο | Ολοκληρώνονται τα πεζοδρόμια και ο φωτισμός για να κινούνται με ασφάλεια οι φοιτητές
- Τζιούμης για το Μουσείο Δασικής Ιστορίας στο Χρυσοβίτσι: "Στόχος είναι να είναι έτοιμο το καλοκαίρι"
- Επίσκεψη της Πρωτοβουλίας Γυναικών Κάψια σε ιστορικές μονές της Αρκαδίας (εικόνες)
- Οι Πρόσκοποι της Τρίπολης σχεδιάζουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!






