Ο Σπαλιάρας έπαιξε μπάλα με παιδιά στην πλατεία Πετρινού! (vd)
Το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Νοεμβρίου, η πλατεία Πετρινού πλημμύρισε από φως και χαμόγελα με την επίσημη τελετή φωταγώγησης της «Κίτρινης Καρδιάς» – μιας εμβληματικής εγκατάστασης που δημιουργήθηκε για να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι εργάζονται καθημερινά για να διατηρούν τις πόλεις μας καθαρές.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος λίγο πριν από την έναρξη βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να παίξει ποδόσφαιρο με μικρά παιδιά στον χώρο μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο!
Σχετικά Άρθρα
- Εκοιμήθη η Πρεσβυτέρα Παναγιώτα Προκόπου σε ηλικία 64 ετών - Το Σάββατο η κηδεία στην Κανδήλα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Εκλογές στο Σύλλογο Αλληλοβοηθείας Μπασιάκου "Ο Άγιος Ραφαήλ"
- Άστρος | 3η Επιστημονική Ημερίδα Ιστορίας και Πολιτισμού με θέμα: «Ιστορικές Μορφές του Τόπου μας: πορεία, προσφορά και αναγνώριση»
- Εγκαινιάζεται ο "Επάνω Δρόμος" στο χωριό Πάπαρι Μαντινείας
2 σχόλια
-
Εις υγεία των κοροιδων που του τα σκασανε στην Τρίπολη .
Αλήθεια πόσα πήρε ο μορφωνιος -
Ο λόγος που μπήκε αυτή η λαλακία και μάλιστα δύο φορές, ποιός είναι ακριβώς; Να εμπεδώσουμε το ότι λέει ο Σπαλιάρας "ε με παίζουνε"; Δεν σοβαρεύεστε λίγο; Σιγά το βίντεο. Εν τω μεταξύ παρά το ότι στο κείμενο λέτε ότι έπαιξε μπάλα με παιδιά μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο, μόνο αυτό δεν βλέπουμε






