Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ξύλινο ποδήλατο στην Τρίπολη... ο δυναμικός, αισιόδοξος & καταξιωμένος Έλληνας επιχειρηματίας! (vd)

Με ξύλινο ποδήλατο στην Τρίπολη... ο δυναμικός, αισιόδοξος & καταξιωμένος Έλληνας επιχειρηματίας! (vd)
Σε μια εποχή που η κρίση έχει προκαλέσει ανασφάλεια και απαισιοδοξία για το μέλλον, ειδικά στους νέους ανθρώπους, ένας επιχειρηματίας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δείχνει το δρόμο για θετική σκέψη και νέες ιδέες!


Με καταγωγή από την Σπάρτη ο ιδρυτής και Πρόεδρος της Coco-Mat, Παύλος Ευμορφίδης, ήρθςε την Κυριακή, καλεσμένος στο επιμελητήριο Αρκαδίας και παράδωσε μαθήματα αισιοδοξίας σκορπώντας απλόχερα ένα χαμόγελο σε όσους πήγαν να τον ακούσουν.

Με το ξύλινο ποδήλατο του, το οποίο κατασκεύασε ο ίδιος, έφτασε στην Τρίπολη, σταθμό της ποδηλατάδας που έχει ξεκινήσει με προηγούμενο προορισμό το Αργος και επόμενο την Καλαμάτα.

«Ονομάζομαι Ευμορφίδης και πουλάω τρελά» ήταν τα πρώτα λόγια της συνέντευξης του στο «Καλημέρα Αρκαδία», λέγοντας πως ήρθε για να βοηθήσει με την εμπειρία του όλους τους νέους επιχειρηματίες της Αρκαδίας να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Μαζί του στην ποδηλατάδα είχε φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό με χαρακτηριστικό παράδειγμα ,την 61χρονη γλυκύτατη γιαγιά από την Ολλανδία, η οποία δήλωσε γοητευμένη από τη διαδρομή, ξετρελαμένη με τα βουνά της Αρκαδίας τα οποία δεν υπάρχουν στη χώρα της και τόνισε πως ακόμα κι αν ο δρόμος είναι ανηφορικός, όπως αυτός που διένυσε για να έρθει στην πόλη μας ,«όταν έχεις λίγη βοήθεια από τους φίλους σου φτάνεις στην κορυφή».

Τέλος, ο Π. Ευμορφίδης, με αφορμή το ξύλινο ποδήλατο είπε πως «πρέπει να φτιάχνουμε ωραία πράγματα, να μη μοιάζουν με τίποτα άλλο και να δώσουμε κάτι σ’ έναν ξένο που να μην μπορεί να το βρει στον τόπο του».

«Ένα προϊόν που φτιάχνει ένας καινούργιος επιχειρηματίας, πρέπει να είναι ιδιαίτερο, πρέπει να μπορεί να βγει με μεγαλύτερη ευκολία στην Ελλάδα για να έχει το πλεονέκτημα σε σχέση μ’ ένα άλλο κράτος» τόνισε.
Δείτε την απολαυστική συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...