Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

9 Χρόνια ομορφιάς ... με πολλές εκπλήξεις γιόρτασε η «Νatalia Beauty & Nails»! (vd)

9 Χρόνια ομορφιάς ... με πολλές εκπλήξεις γιόρτασε η «Νatalia Beauty & Nails»! (vd)
9 χρόνια ομορφιάς γιόρτασε το γνωστό σε όλους μας ινστιτούτο ομορφιάς «Natalia Nails & Beauty, στην οδό Γρηγορίου Έ 11, στο κέντρο της πόλης, ανοίγοντας μια «νέα σελίδα», με την καινούργια υπηρεσία του επαγγελματικού μακιγιάζ & των ημιμόνιμων βλεφαρίδων!
Ο στολισμός θύμιζε ρομαντικά spa center, αφού κυριαρχούσαν τα κόκκινα ροδοπέταλα, πλήθος από κόκκινα τριαντάφυλλα, με επιμέλεια από το ανθοπωλείο «Μοσχόπουλος» και τα αναμμένα κεριά στον χώρο, ενώ υπήρχε ένας υπέροχος μπουφές από το Arcadia Symposio catering (πλατεία Αγίου Βασιλείου) και γλυκιές απολαύσεις από το γνωστό ζαχαροπλαστείο «Λούσιος»! Στην επιμέλεια της μουσικής παρουσίας ήταν η γνωστή σε όλους μας DJ Βενετία Kαραγιάννη από το Best Radio που ταξίδεψε μουσικά τους καλεσμένους.
Ανανεωμένη η υπεύθυνη του ινστιτούτου, κα Ναταλία Kozevko, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της , και παρουσίασε τη νέα υπηρεσία του επαγγελματικού μακιγιάζ και παρέδωσε σεμινάριο με μικρά μυστικά που αποδίδουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ , με μοντέλο της παρουσίασης την πανέμορφη & χαμογελαστή, Ακριβή.
Αξίζει να σημειωθεί η όμορφη έκπληξη του κου Βαγγέλη Νταιφώτη, συζύγου της κας Ναταλίας, μαζί με τις δύο πανέμορφες κόρες τους, αλλά και η πολύ γλυκιά κα Μαριβέτα που έλαμπε από χαρά!
 
Είναι πολύ όμορφο στις μέρες μας να τολμούν οι επιχειρηματίες και να προχωρούν ένα βήμα παραπάνω, με στόχο το καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ναταλία είναι ένας τόσο γλυκός άνθρωπος, αλλά και σοβαρή επαγγελματίας που τολμώ να παραδίδομαι στα χέρια της, διότι ξέρω πάντα πως απογειώνει το αποτέλεσμα ! Της εύχομαι να έχει την υγεία της πάνω από όλα και να έχει πάντα επιτυχίες που της αξίζουν!»
Έλλη Αρτοπούλου
 
Τέλος, η κα Ναταλία Kozevko μετά από την συγκινητική ομιλία της όπου ευχαρίστησε τους καλεσμένους της μας ανέφερε πολύ χαρούμενη: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους που με τιμούν τα τελευταία 9 χρόνια με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όσους παρευρέθηκαν σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τόσο τα 9 χρόνια λειτουργιάς μας αλλά και να γνωρίσουν την νέα υπηρεσία του επαγγελματικού μακιγιάζ με μοναδικά προϊόντα που έχω φροντίσει προσωπικά να έχουν το καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές , θέλοντας έτσι η υψηλή πολυτέλεια να γίνει προσιτή συνήθεια των γυναικών. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές , με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος με πάνω από όλα υγεία αλλά και αισιοδοξία, αγάπη , πολλές χαρές !
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και βίντεο από την συγκινητική ομιλία της κας Ναταλίας Kozevsko αλλά και προτάσεις για ένα υπέροχο μακιγιάζ με μικρά μυστικά για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!
Και μείνετε πάντα ενημερωμένες για νέες τάσεις αλλά και μικρά μυστικά για την περιποίηση των άνω και κάτω άκρων σας, σώματος και πρόσωπο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...