Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πολυβραβευμένη βούρτσα Tangle Teezer που ξεμπερδεύει χωρίς να σπάει τα μαλλιά!

Η πολυβραβευμένη βούρτσα Tangle Teezer που ξεμπερδεύει χωρίς να σπάει τα μαλλιά!
Το κομμωτήριο Eleana Cosmic Salon μας παρουσιάζει την πολυβραβευμένη βούρτσα Tangle Teezer για γρήγορο ξεμπέρδεμα των μαλλιών σας χωρίς πόνο!
Απέκτησε την και εσύ!
Η Tangle Teezer είναι μια
επαγγελματική βούρτσα μαλλιών βαθμολογημένη με 5 stars σε όλα τα επίπεδα.Γνωρίστε τη και αγαπήστε τη μέσα απο το Eleana Cosmic Salon και κάντε τη αχώριστη φίλη σας για υγιεί και σωστά μαλλιά χωρίς ψαλίδα!
Είναι μια απαλή βούρτσα για χρήση σε κάθε είδους μαλλιά (βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά σε όλα τα μήκη) . Η επαναστατική διαμόρφωση των δοντιών, της βούρτσας σας χαρίζει το απόλυτο ξεμπέρδεμα στα μαλλιά σας χωρίς πόνο. Εργονομικό σχέδιο για να ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη σας. Είναι μια αληθινή λύση ξεμπερδέματος μαλλιών όπου ξεμπλέκει απαλά και με μεγάλη ευκολία , και τα πιο μπερδεμένα και γεμάτα κόμπους μαλλιά.
"Tο κατάλληλο εργαλείο για μεταξένια μαλλιά που κατέκτησε όλα τα κορυφαία σαλόνια κομμωτικής στον κόσμο, και είναι από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα στα κορυφαία κομμωτήρια".
Η Tangle Teezer είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έχει μοναδικά σχεδιασμένα δόντια που κάμπτονται καθώς γλιστρούν μέσα από τα μαλλιά, εξαλείφει τα μπερδέματα και τους κόμπους, και ελαχιστοποιεί την θραύση στα μαλλιά σας, καθώς και ζημιές και διάσπαση που συχνά προκαλούνται από τράβηγμα στην τρίχα. Οι Tangle Teezzer έρχονται να σας καταπλήξουν σε τέσσερις τύπους. Διαλέξτε τον τύπο που σας ταιριάζει και δώστε το απόλυτο χάδι στο μαλλιά σας!
"Η πιο κατάλληλη επιλογή και για τις μικρές κυρίες σε απίθανα σχέδια για ξεμπέρδεμα στην ... στιγμή"!
Αποκτήστε την και εσείς σήμερα! Επισκεφτείτε το κομμωτήριο Eleana Cosmic Salon στην οδό Νικηταρά 22 (Τρίπολη) και επιλέξτε ένα από τα απίθανα σχέδια!... ή επισκεφτείτε το επίσημο Fun Page Eleana Cosmic Salon και ρωτήστε πως μπορείτε και εσείς να την αποκτήσετε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...