Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός dj: Ψήφισε τον Αστέριο από την Τρίπολη να προκριθεί στους 3 καλύτερους!

Διαγωνισμός dj: Ψήφισε τον Αστέριο από την Τρίπολη να προκριθεί στους 3 καλύτερους!


Ξεκίνησε η 2η φάση για τον πανελλήνιο διαγωνισμό dj ηλικίας 16 -24 ετών, με έπαθλο Το “Be The One” είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών.

Σκοπός του είναι να αναδείξει νέα ταλέντα που ασχολούνται με το DJing ως χόμπι ή επάγγελμα, να τα εκπαιδεύσει παρουσιάζοντας τα ως το μέλλον του χώρου, στην εγχώρια αγορά!
ο νικητής να παίξει live στο Colour day Festival στην Αθήνα!
Στο διαγωνισμό υπάρχει και Αρκαδική συμμετοχή. Στην πρώτη φάση, ο Αστέριος Χαρίτος από την Τρίπολη είχε πάρει την 1η θέση. Από τις 24 ως τις 27 Μαρτίου, ο Αστέριος μαζί με τους άλλους 9 που προκρίθηκαν, πήγαν στην Αθήνα, για το bootcamp, όπου ήρθαν σε επαφή με τον καλύτερο dj εξοπλισμό της αγοράς, τους συμβούλεψαν επώνυμοι, επαγγελματίες dj με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως οι HouseTwins, o Sparky T., o Mossel , η Dj Fo και ο Dj Anastasio!

Οι πρώτοι 3 που θα προκριθούν από αυτή τη φάση, θα παίξουν live σε ειδικό event που θα γίνει σε club της Αθήνας για να αναδειχτεί ο νικητής, μονό από κριτική επιτροπή, αυτή τη φορά.

Θες να βοηθήσεις τον Αστέριο να περάσει στην επόμενη φάση; Τότε ψήφισε ΕΔΩ: http://www.betheone.gr/el/dj/128/Asterios%20Haritos/

Προσοχή: Πατάμε VOTE μέχρι να γράψει ότι η ψήφος μας ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...