Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την επιτυχημένη Wind Τρίπολης παρέδωσε ο Δημήτρης Μαντζιαβάς

Την επιτυχημένη Wind Τρίπολης παρέδωσε ο Δημήτρης Μαντζιαβάς
Έχοντας σπουδάσει Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού, ο νεαρός επιχειρηματίας κ. Μαντζιαβάς Δημήτρης, έκανε δυναμική είσοδο στον επιχειρηματικό κόσμο της Τρίπολης το 2013.
Ο κόσμος της Τηλεπικοινωνίας τον είχε κερδίσει από παλιά μιας και διατηρούσε ήδη κατάστημα στην Μεγαλόπολη από το 2008 , συνεργαζόμενος με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, την WIND.
Μετά την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος του στην Μεγαλόπολη και την συνεχή ανοδική του πορεία, αποφάσισε να επεκταθεί επιχειρηματικά στο κέντρο της Πελοποννήσου , την Τρίπολη.
Εν μέσω της κρίσης και εμπιστευόμενος απόλυτα την εμπειρία του στον χώρο, την δυναμική της εταιρείας καθώς και το δεκτικό κοινό της Τρίπολης, τόλμησε να επενδύσει κάνοντας τη διαφορά.
Δημιούργησε ένα κατάστημα στολίδι με υψηλές προδιαγραφές στο κέντρο της πόλης, με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης μέσω του εκπαιδευμένου προσωπικού του, υγιή ανταγωνισμό και σωστή πληροφόρηση, ενημέρωση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας WIND, με σκοπό ο καταναλωτής να έχει τη δυνατότητα της καλύτερης επιλογής μέσω του θεμιτού ανταγωνισμού.
Μέσα από ένα σύνολο διαρκών ενεργειών, προσωπικής δουλειάς, αγάπης για τη δουλειά του και δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, κατόρθωσε να επιτύχει τους στόχους του, αναπτύσσοντας την εταιρική αγορά και κυρίως να πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη δικτύου.
Όντας ένα ανήσυχο πνεύμα, άκρως δημιουργικό και θέλοντας συνεχή εξέλιξη, αποφάσισε να παραδώσει την επιτυχημένη επιχείρηση που δημιούργησε στην Τρίπολη, με σκοπό νέα επιχειρηματικά βήματα.
Όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του, «οι αλλαγές είναι αναγκαίες για τον καθένα μας, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να ενδυναμώσουμε τις ικανότητές μας, τις γνώσεις μας, να αναπτυχθούμε προσωπικά και να βάλουμε τις βάσεις για νέα οικονομική ανάπτυξη.»
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΜΑΝΤΖΙΑΒΑ
«Ήταν εξαιρετικό προνόμιο να συνεργαστώ με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, την WIND, με κοινό στόχο και όραμα, την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, τον θεμιτό ανταγωνισμό και την συνεχή ανάπτυξη.
Η σκληρή δουλειά, η ειλικρίνεια, η επιμονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα στα κοινωνικά και οικονομικά γεγονότα πάντοτε με μελλοντική προοπτική, έχτισαν μια γερή βάση συνεργασίας και προόδου μεταξύ εμού και της εταιρίας.
Η συνεργασία μου από το 2008 με την εταιρεία , επέδειξε τον επαγγελματισμό μου, την συνέπεια μου καθώς και την πρόοδο και ανάπτυξη των 2 καταστημάτων στην Τρίπολη και στην Μεγαλόπολη.
Η απόφαση μου να παραδώσω την επιτυχημένη επιχείρησή μου στη Τρίπολη, ήτο γιατί πιστεύω πως οι αλλαγές είναι αναγκαίες για τον καθένα μας, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να ενδυναμώσουμε τις ικανότητές μας, τις γνώσεις μας ,να αναπτυχθούμε προσωπικά και να βάλουμε τις βάσεις για νέα οικονομική ανάπτυξη.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το καταναλωτικό κοινό της Τρίπολης για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που έδειξε σε μένα προσωπικά, καθώς και στις υπηρεσίες της εταιρίας.
Ευχαριστώ επίσης όλους μου τους συνεργάτες και το προσωπικό ,οι οποίοι με τον τρόπο τους προσπάθησαν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας.
Η προσωπική, κοινωνική και οικονομική μας ανάπτυξη, θα πρέπει να είναι το κίνητρό μας για να θέτουμε νέες επιτυχημένες βάσεις στη ζωή μας.
Θα ήθελα να σημειώσω πως το κατάστημα της Μεγαλόπολης θα συνεχίσει να τελεί υπό την εποπτεία μου, μιας και θα αποτελεί πάντα τον σταθμό εκκίνησής μου στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.
Εύχομαι καλή δημιουργική πορεία στον νέο ιδιοκτήτη, ευελπιστώντας να διατηρήσει και να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ανοδική πορεία του καταστήματος στην Τρίπολη, καθώς έχοντας, όπως πάντα την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας, θα μπορέσει να υλοποιήσει όλους τους στόχους, καλύπτοντας τις ανάγκες του κοινού και προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες επικοινωνίας, μέσω της αμοιβαίας κατανόησης.
Καλή δημιουργική συνέχεια.
Με εκτίμηση,
Μαντζιαβάς Δημήτρης»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...