Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέοι χάρτες της Google για έξυπνα κινητά τηλέφωνα iPhone

Νέοι χάρτες της Google για έξυπνα κινητά τηλέφωνα iPhone

Η αμερικανική εταιρεία Google προχώρησε στην έκδοση χαρτών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple, σύμφωνα με το BBC.

Η νέα εφαρμογή της Google έρχεται λίγο καιρό μετά την έκδοση των νέων χαρτών της Apple. Οι χάρτες της Apple δέχθηκαν έντονη κριτική, καθώς η λειτουργία αναζήτησης που χρησιμοποιούν δεν αποδείχθηκε η πλέον αξιόπιστη.

Η εφαρμογή της Google για κινητά iPhone λανσάρει αρκετές καινοτομίες, όπως φωνητικές οδηγίες με εκτίμηση χρόνου ταξιδιού, εσωτερικές πανοραμικές προβολές κτιρίων που συμμετέχουν στην υπηρεσία Street View Business Photos, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις εξωτερικών όψεων κτιρίων από διαφορετικές οπτικές γωνίες καθώς και γρηγορότερο zoom in and out.

Ωστόσο, η εφαρμογή δεν διαθέτει φωνητική αναζήτηση, ενώ δεν επιτρέπει το «κατέβασμα» χαρτών όταν ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Αντίθετα, στις έξυπνες συσκευές Android, αυτές οι λειτουργίες επιτρέπονται.

Στο μέλλον, όπως τονίζει ο υπεύθυνος έργου της Google, Κάι Χάνσεν, η πλατφόρμα της εταιρείας για συσκευές iPhone και Android θα περιλαμβάνει τις ίδιες λειτουργίες. «Σκοπός μας είναι να ενοποιήσουμε τις λειτουργίες όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...