Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ξέσπασμα της Ρούλας: «Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει, ο άλλος το κακοποιεί, άντε που θέλετε και παιδιά»

Το ξέσπασμα της Ρούλας: «Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει, ο άλλος το κακοποιεί, άντε που θέλετε και παιδιά»

Η Ρούλα Κορομηλά που συχνά πυκνά εκφράζεται για διάφορα θέματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αυτή τη φορά ξέσπασε με αφορμή τη φρικτή είδηση, όπου γονείς κακοποίησαν το επτά μηνών μωρό τους στην Πάτρα. Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο ένας γονιός βιάζει το παιδί του, ο άλλος το καίει με τσιγάρα, ο άλλος το κακοποιεί, ο άλλος το εγκαταλείπει στο έλεος του Θεού, ο άλλος /η το σκοτώνει με φρικτό τρόπο. Άλλοι καθημερινά βασανίζουν τα παιδιά τους λεκτικά και σωματικά. Ποιος ενδιαφέρεται να δει τις φάτσες σας και να ακούσει τις απολογίες σας μωρέ;; Μέσα για πάντα, γίνεται; Ένας τέτοιος νόμος απαιτείται. Άντε που θέλετε και παιδιά! Και όσοι γνωρίζετε ανοίξτε το στόμα σας επιτέλους. Μιλήστε να σωθούν αθώες ψυχές».

Πηγή:govastileto.gr


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...