Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκπληξη: Παντρεύονται Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας!

Εκπληξη: Παντρεύονται Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας!

Η απόλυτη έκπληξη: Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού -αν και όλοι θεωρούσαν ότι έχουν χωρίσει- ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο.

Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού στην εφημερίδα «Καθημερινή»: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην
Αθήνα Αττικής».

Η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τη δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά.

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσα από κοινούς φίλους και τον πρώτο καιρό ήταν αχώριστοι.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού από τις διακοπές τους στην Πάτμο.

anaggelia gamou kostopoulos mpalatsinou xwris new

 

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η μετακόμιση σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Και ενώ ήδη από τότε κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που τους εμφάνιζαν έτοιμους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έσκασε η είδηση ότι Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας ξαφνικά χώρισαν.

Οπως φαίνεται από τις εξελίξεις, ωστόσο, ο έρωτας του ζευγαριού δεν έσβησε ποτέ και στο μεσοδιάστημα βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία όπως φαίνεται θα έχει ευτυχή κατάληξη, με τον γάμο τουςπου θα γίνει τους επόμενους μήνες στην Αθήνα.

Πηγή:https://www.iefimerida.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...