Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στάσου, ψηφοδέλτια!» | Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση υποψηφίου (vd)

«Στάσου, ψηφοδέλτια!» | Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση υποψηφίου (vd)

Οι δημοτικές εκλογές είναι σε δύο μόλις εβδομάδες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κάνουν ότι μπορούν για να συγκεντρώσουν λίγους παραπάνω σταυρούς. Ωστόσο, ένας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Χαλκίδα, το πήγε σε εντελώς άλλο επίπεδο.

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο γνωστός εργολάβος κηδειών, όπου με περισσό χιούμορ ζητά από τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν.

Τώρα, όμως ο Πάνος Αγιανίτης, από την Χαλκίδα, θα μπορούσε να πάρει μέχρι και... όσκαρ για την ερμηνεία του στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικούς παραπάνω σταυρούς.

Επιστρατεύοντας την φαντασία του και το χιούμορ του, έφτιαξε ένα βίντεο για να συστηθεί στον κόσμο. Αλλά όχι ένα απλό και στημένο βίντεο ενός υποψηφίου με κουστούμι. Κατάφερε να συνδυάσει άψογα την τελευταία διαφήμιση των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο αλλά και παλιές ελληνικές ταινίες, όπως τα «Κορίτσια στον ήλιο» με την γνωστή φράση «Στάσου μύγδαλα» διασκευάζοντάς το σε «Στάσου, θέλω να σου δώσω ψηφοδέλτια» ή τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο» με την διάσημη επίσης φράση «Θα σας εξαφανίσουμε».

Ο Χαλκιδέος υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές πάντως, ακόμη κι αν δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τις ψήφους που θέλει, σίγουρα έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα βίντεο υποψηφίου που έχουμε δει σε αυτές τις εκλογές.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...