Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χταπόδι επιτίθεται σε food blogger που ήθελε να το φάει ζωντανό! (vd)

Χταπόδι επιτίθεται σε food blogger που ήθελε να το φάει ζωντανό! (vd)

Ένα χταπόδι «επιτέθηκε» σε δημοφιλή food blogger από την Κίνα, που θέλησε να το φάει ζωντανό. Η ίδια κατέγραψε την τρομακτική σκηνή  σε βίντεο, το οποίο συγκεντρώνει χιλιάδες views παγκοσμίως.

Στην Κορέα το ζωντανό χταπόδι θεωρείται εξαιρετική λιχουδιά. Μία food blogger όμως πλήρωσε ακριβά την επιθυμία της να το δοκιμάσει, αφού το χταπόδι φαίνεται να έδωσε μάχη για να αποφύγει τα chopsticks της.

 

Η blogger που είναι γνωστή ως «Seaside Girl Little Seven», φαίνεται ότι στην προσπάθεια της να δαγκώσει το χταπόδι εκείνο αμύνθηκε, προσκολλώντας τις βεντούζες στα πλοκάμια του στο μισό της πρόσωπο. Το βίντεο καταγράφει τις προσπάθειες της να το τραβήξει και παρά το γεγονός ότι φαίνεται να δυσκολεύεται πολύ, στο τέλος τα καταφέρνει, με το χταπόδι να της αφήνει μονάχα ένα μικρό κόψιμο στο μάγουλο και έναν ερεθισμό στη μία πλευρά του προσώπου της. Μικρό το κακό βέβαια για αυτή, δεδομένου ότι το χταπόδι παρά τη «μάχη» που έδωσε θα καταλήξει στο πιάτο της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views. Την ίδια στιγμή βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι μάλλον το όλο συμβάν ήταν σκηνοθετημένο, καθώς θεωρείται απίθανο κάποιος να πιάσει ένα ολόκληρο ζωντανό χταπόδι με τα χέρια προκειμένου να το φάει. Ακόμη και το πιάτο Sannakji της Κορέας δεν περιλαμβάνει ένα ολόκληρο χταπόδι, αντιθέτως όσο είναι ζωντανό το κόβουν σε κομμάτια για να το σερβίρουν και αυτό που το κάνει ανατριχιαστικό είναι ότι τα πλοκάμια εξακολουθούν να κινούνται.

Αν είσαστε αρκετά τολμηροί, μπορείτε να δείτε το βίντεο της Seaside Girl Little Seven. Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

https://www.olivemagazine.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...