Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΟΑΕΔ - Κοινωφελής εργασία | Πότε οι οριστικοί πίνακες

ΟΑΕΔ - Κοινωφελής εργασία | Πότε οι οριστικοί πίνακες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ο έλεγχος των 9.000 ενστάσεων  για τις 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης, διάρκειας οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, στόχος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ είναι οι οριστικοί πίνακες για τις 36.500 θέσεις να ανακοινωθούν έως τα τέλη Ιουλίου (δηλαδή, σήμερα), αρχές Αυγούστου. Ωστόσο, λόγω αφενός του όγκου και αφετέρου των διασταυρώσεων που απαιτούνται, η διαδικασία του ελέγχου αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρονοβόρα και, όπως έλεγαν πηγές του Οργανισμού στην aftodioikisi.gr, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Εξακολουθεί πάντως να ισχύει ο στόχος των αρχών Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση των ενστάσεων ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση την περασμένη  Πέμπτη 23 Ιουλίου των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης.

Μετά την κατάρτιση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, καταρτίζονται και πίνακες κατάταξης επιτυχόντων και επιλαχόντων ανά φορέα, ειδικότητα και επιλογή με βάση τις προτιμήσεις των υποψηφίων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...